ESET починає співпрацю з Google для запобігання поширенню кіберзагроз

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — оголошує про співпрацю з Google та запускає Chrome Cleanup – новий інструмент для сканування і видалення шкідливих програм для Google Chrome, створений для безпечного та безперешкодного перегляду сторінок в мережі Інтернет. Chrome Cleanup доступний для всіх користувачів Google Chrome, які користуються операційною системою Windows.

Оскільки сучасні кібератаки стають все складнішими, навіть під час перегляду веб-сторінок користувачі можуть натрапити на небезпечні сайти, які встановлюють шкідливе програмне забезпечення на пристрої.

Chrome Cleanup попереджає про потенційні загрози, виявляючи небажане програмне забезпечення. Інструмент також видаляє небезпечні програми та повідомляє про успішне завершення очистки пристрою. Водночас Chrome Cleanup працює у фоновому режимі, не впливаючи на продуктивність роботи користувача.

«Використання Інтернету завжди має бути безпечним для всіх», — розповідає Журай Малчо, технічний директор компанії ESET. — Протягом трьох десятиліть компанія ESET розробила багато рішень для захисту, які дозволяють користувачам безпечно користуватися технологіями та запобігати інфікуванню різноманітними кіберзагрозами. Зокрема Chrome Cleanup виявляє небажане програмне забезпечення, яке може негативно вплинути на роботу користувачів у мережі Інтернет».

Інструмент доступний в актуальній версії Google Chrome. Детальніше про Chrome Cleanup — за посиланням.