Постачальник рішень для резервного копіювання Xopero приєднався до ESET Technology Alliance

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — оголошує про приєднання Xopero, провідного європейського постачальника рішень для резервного копіювання, до ESET Technology Alliance. Відтепер користувачі ESET отримали можливість додати резервне копіювання та відновлення даних від Xopero до власної багаторівневої стратегії захисту корпоративного середовища.

«Зважаючи на те, що середня вартість незапланованих простоїв зросла у 2016 році до $8 850 за хвилину, ESET Technology Alliance приділяє першочергову увагу співпраці з постачальником рішень для хмарного резервного копіювання та відновлення даних як частини багаторівневого захисту. За допомогою Xopero ми охоплюємо та захищаємо всі дані користувачів», – розповідає Джеронімо Варела, директор з глобальних продажів ESET.

ESET Technology Alliance пропонує обидва рішення Xopero – локальне та хмарне, а також можливість придбання продуктів як послуги. Усі продукти є частиною провідного програмного забезпечення для резервного копіювання та відновлення, захисту даних та міграційних рішень для фізичних, віртуальних та гібридних середовищ Windows та Linux. Широкий вибір продуктів Xopero забезпечить безперебійну роботу бізнесу незалежно від стихійних лих, збоїв у роботі комп'ютерів або інших непередбачуваних подій. Співпраця також зменшить час простою, підвищить безпеку та стабільність систем та даних, а також знизить загальну вартість управління та володіння ними.

Тепер користувачі та партнери отримають покращений досвід замовлень та доступ до провідних продуктів галузі, необхідних для створення власного багаторівневого захисту корпоративного середовища.

 «Корпоративні користувачі, серед яких все більше представників малого та середнього бізнесу, все частіше зіштовхуються з ситуацією, коли простої роботи та втрата даних можуть завдати серйозної шкоди доходам і репутації організації. Саме тому для великих та малих підприємств важливо мати рішення для резервного копіювання та відновлення даних в рамках всеохоплюючої стратегії безпеки», – розповідає директор з продажу компанії Xopero. – В основі співпраці з ESET Technology Alliance лежить наша спільна місія – забезпечення безперебійної роботи бізнесу завдяки багаторівневому підходу як до захисту, так і до резервного копіювання даних».

Започаткований у 2013 році, ESET Technology Alliance є програмою співпраці, основна мета якої — розширення захисту корпоративних користувачів за допомогою ІТ-рішень з безпеки, які легко інтегруються з продуктами ESET.

Усі учасники ESET Technology Alliance представляють собою стратегічно вибрані компанії, які спеціалізуються у конкретній галузі ІТ-безпеки та доповнюють портфель продуктів ESET. Для участі у даному альянсі відбираються кращі у своєму класі рішення для захисту корпоративних користувачів, що відповідають таким основним критеріям як високий рівень технологій та простота у використанні.

Дізнатися більше про Xopero

Надіслати запит для отримання пробної версії

Детальніше про ESET Technology Alliance