Рішення для дому ESET отримали відзнаку AV-Comparatives

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — повідомляє про те, що антивірусне рішення для пристроїв Mac та продукт для контролю використання Інтернету дітьми отримали сертифікати за результатами нещодавніх порівняльних досліджень провідного тестувальника AV-Comparatives.

Зокрема під час тестування ESET Cyber Security Pro продемонстрував високий рівень виявлення шкідливого програмного забезпечення для операційної системи macOS та загроз для Windows. У своїй оцінці ESET Cyber Security Pro спеціалісти AV-Comparatives також відзначили простоту інсталяції програмного забезпечення. Користувач ESET може легко встановити антивірусне програмне забезпечення за допомогою майстра інсталяції, після чого продукт одразу забезпечуватиме високий рівень захисту без необхідності налаштування. Програма працює у фоновому режимі і потребує уваги користувача лише в окремих випадках. Рішення також визначає потенційно небажані програми, які зазвичай вимагають згоду користувача перед інсталяцією.

Спеціально розроблений для операційної системи macOS, комплексний продукт ESET Cyber Security Pro дозволяє користувачам безпечно працювати в Інтернет-мережі, знешкоджуючи всі види загроз, включаючи віруси, черв’яки та шпигунські програми. Модуль Антифішинг забезпечує захист персональних даних, таких як імена користувачів, паролі та банківські реквізити, а також запобігає відвідуванню фальшивих веб-сайтів, замаскованих під справжні.

Крім цього, в своєму звіті спеціалісти AV-Comparatives зауважили, що програмне забезпечення інших розробників антивірусного програмного забезпечення може сповільнювати роботу комп’ютера. В той час як продукт ESET мінімально впливає на продуктивність під час виконання щоденних операцій та на швидкість роботи Інтернету.

Крім цього, організація AV-Comparatives високо оцінила рішення ESET Parental Control для Android, відзначивши його нагородою AV-Comparatives Approved Parental Control Award у 2017 році. Відзначимо, що лише три рішення для батьківського контролю взяли участь у тестуванні та отримали сертифікати, серед них і рішення ESET.

ESET Parental Control для Android захищає дітей від веб-сайтів з неприйнятним для їхнього віку вмістом та від онлайн-контенту, який рекламує азартні ігри, зброю тощо. Під час перевірки ефективності програм батьківського контролю з використанням понад 2000 веб-сайтів з потенційно неприйнятним для дітей вмістом рішення ESET заблокувало 98% таких сайтів.

Рішення ESET дозволяє батькам допомогти своїй дитині безпечно користуватися Інтернетом через спільне управління додатками та веб-сайтами. Зокрема продукт надає широкий спектр категорій веб-ресурсів, які можна відстежувати або блокувати, і дозволяє батькам ефективно контролювати перелік дозволених додатків та час їх використання.

Під час тестування продукт ESET Parental Control для Android також відзначився зручними для дитини дизайном та функціями SOS, які дозволяють юним користувачам надсилати батькам своє місцезнаходження у текстовій формі. «Ми високо оцінили функцію SOS-повідомлень, а також те, що зрозумілі для дитини повідомлення з'являються на екрані та пояснюють дії програми», – розповідає Андреас Клементі, генеральний директор компанії AV-Comparatives.

«Не лише користувачі пристроїв Mac та інших операційних систем, а кожен незалежно від віку повинен мати можливість безпечно використовувати і досліджувати безмежні можливості Інтернету, не побоюючись стати жертвою кіберзлочинців, – розповідає Браніслав Стік, керівник відділу управління продуктами компанії ESET. – Ми пишаємося тим, що створюємо якісні рішення для забезпечення захисту користувачів під час перегляду веб-сайтів, і таким чином виправдовуємо довіру AV-Comparatives».

Дізнатися більше про ESET Cyber Security Pro

Детальніше про ESET Parental Control для Android