Оновлені рекомендації ESET для протидії атакам Win32/Diskcoder.C

Наступна новина

Шкідлива програма-вимагач, яку продукти ESET виявляють як Win32/Diskcoder.C, поширюється швидкими темпами, інфікуючи користувачів не тільки в Україні, а й у всьому світі. Дана загроза здійснює шифрування всього диска комп’ютера у разі інфікування MBR, а в інших випадках зашифровує файли, вимагаючи викуп за відновлення доступу до них.

Спеціалісти ESET ретельно вивчають та досліджують дану загрозу, а також регулярно оновлюють список інструкцій для користувачів щодо здійснення перевірки та «лікування» систем, усунення наслідків атаки, проведення заходів для посилення безпеки корпоративної ІТ-інфраструктури.

Звертаємо Вашу увагу! Актуальні рекомендації спеціалістів ESET завжди доступні у документі «ESET_Recommendations.pdf». Будь ласка, слідкуйте за оновленнями!

У разі якщо Ваш комп’ютер вже інфіковано, будь ласка, напишіть запит до служби технічної підтримки ESET в Україні на електронну адресу support@eset.ua, вказавши контактний номер телефону та ім'я відповідальної особи для зворотнього зв'язку.