Продукти ESET отримали три найвищі нагороди від SE Labs

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — отримала cерію нагород від незалежної організації SE Labs. За результатами останніх тестувань, продукти ESET для корпоративних та домашніх користувачів здобула три найвищих відзнаки, продемонструвавши максимальне виявлення загроз без помилкових спрацювань.

«Продукти компанії ESET показали відмінні результати не лише в останніх тестах, але й протягом всього 2016 року забезпечували захист надзвичайно високої якості. У свою чергу, SE Labs цінує послідовність, а також хороші результати», — розповідає Саймон Едвардс, засновник і директор SE Labs.

Завдяки поєднанню можливостей блокувати шкідливі URL-адреси, знешкоджувати експлойти, а також правильно визначати легітимні додатки та веб-сайти продукт ESET Endpoint Security досягнув найкращих результатів у тестуваннях рішень для малого та великого бізнесу. Випробування також підтвердило ще одну перевагу ESET Endpoint Security — ефективне виявлення цілеспрямованих атак на базі експлойтів та продуктивний захист підприємств усіх розмірів від загроз, включаючи BlackEnergy та Sednit.

За підсумками тестування рішень для домашніх користувачів, продукт ESET став єдиним продуктом, який міг забезпечити 100% виявлення, перевершивши результати рішень інших виробників антивірусів. Таким чином користувачі ESET можуть бути впевнені в надійності захисту від найбільш поширених загроз, таких як програми-вимагачі, банківські трояни та шпигунські програми.

«Зараз продукт повинен не тільки блокувати шкідливі URL-адреси без помилкових спрацювань, але й справлятися зі складними цілеспрямованими атаками, забезпечуючи користувачів проактивним захистом та не впливаючи на їх системи. Тестування SE Labs демонструють ці нові сценарії та підтверджують ефективність роботи продуктів ESET із точністю до 100%», — розповів Юрай Малчо, технічний директор ESET.

Дослідження SE Labs показує підсумки комплексного тестування, яке проходило з жовтня по грудень 2016 року. Кожен продукт піддавався цілеспрямованим атакам та Інтернет-загрозам, виявленим в Інтернеті за даний період.

Детальніша інформація про тестування SE Labs доступна на офіційному сайті організації.