ESET отримала 100-у нагороду від Virus Bulletin

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — повідомляє про те, що продукт ESET NOD32 отримав рекордну соту нагороду «VB100» від британської лабораторії Virus Bulletin. Відзнаку генеральному директору ESET вручив особисто Джон Ховс, керівник тестування Virus Bulletin на церемонії, яка відбулася 16 грудня 2016 року.

«Для нас велика честь бути першою компанією, продукт якої отримав поспіль сто нагород «VB100», — зазначив Річард Марко, генеральний директор ESET на церемонії. — З часу отримання першої відзнаки «VB100» у 1998 році ESET з невеликої динамічної компанії, заснованої кількома технологами, перетворилася у надійного постачальника для захисту робочих станцій, який нараховує понад 100 мільйонів користувачів у 200 країнах світу».

«ESET залишається провідним виробником у наших тестах з 1998 року, і сьогодні ми раді вручити соту нагороду «VB100», що є рекордною кількістю для одного продукту протягом багатьох років історії організації, — прокоментував Джон Ховс, керівник тестування. — Історія бездоганної продуктивності та відсутності помилкових спрацювань ESET NOD32 свідчить про надійність продукту».

За 18 років жоден інший антивірусний продукт не отримав звання постійного лідера від незалежної лабораторії, яка займається тестуваннями та сертифікацією.

«За цей період значно змінилася і технологія, і шкідливі програми, і ландшафт безпеки в цілому. Однак ESET NOD32 був і залишається єдиним антивірусом у всьому світі, який ніколи не пропустив жодного черв'яка або вірусу в реальному середовищі в тестуваннях з травня 1998 року. Завдяки цьому користувачі довіряють нашій технології, а ESET став одним з провідних антивірусних постачальників у світі», — підсумував генеральний директор компанії ESET.

Зазначимо, що незалежна організація Virus Bulletin представила результати першого тестування Virus Bulletin Award («VB100») у 1998 році, наразі відзнака є однією з найпрестижніших у галузі безпеки. Нагороду отримують продукти, які можуть виявити всі загрози в реальному середовищі без будь-яких помилкових спрацювань.