ESET Threat Intelligence - новий сервіс для корпоративних користувачів

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — повідомляє про створення сервісу, який в режимі реального часу інформуватиме користувачів про основні загрози корпоративного середовища. Послуга аналізу конкретних шкідливих програм і надання аналітичної інформації про функціональні можливості та вплив загроз доступна для спеціалістів з безпеки підприємств, а також оперативних центрів забезпечення безпеки (SOC).

Вже сьогодні сервіс працює в Україні, Нідерландах, Польщі та Іспанії. В інших країнах світу він буде розгорнутий до 2017 року.

Побудований на основі унікального поєднання знань і новітніх технологій, ESET Threat Intelligence дозволить користувачам ефективніше управляти корпоративними ризиками, запобігаючи загрозам та підвищуючи ефективність власних систем безпеки.

«На основі виключно внутрішньої інформації компанії важко передбачити цільові атаки, 0-денні загрози й активність ботнетів, — каже Джеронімо Варела, директор з глобальних продажів ESET. — ESET Threat Intelligence завдяки всебічному інтелекту надаватиме загальний огляд безпеки, заповнюючи прогалини між інформацією, наявною у корпоративній мережі, та глобальною реальністю».

Сервіс ESET Threat Intelligence використовуватиме знання на базі фактичних даних, включаючи контекст, механізми, показники, наслідки та ефективні поради для усунення наявних або потенційних ризиків у корпоративному середовищі.

Сервіс ESET Threat Intelligence пропонує:

  • Звіт про цілеспрямоване шкідливе програмне забезпечення на основі спеціальних критеріїв інформує про потенційні або діючі атаки, спрямовані на певну організацію.
  • Звіт про діяльність ботнетів містить кількісні дані про виявлення сімейств шкідливих програм і варіантів ботнетів, які в даний час були зафіксовані ESET Threat Intelligence.
  • Аналіз зразків. Користувачі можуть завантажувати файли або хеші для створення власних звітів.
  • Надання даних призначене для інтеграції в існуючі системи SIEM, забезпечуючи додатковий рівень захисту. Інтеграція дає можливість, наприклад, співвідносити журнали, які надходять до SIEM з різних мережевих пристроїв із даними ESET Threat Intelligence.
  • Звіт про фішинг на основі спеціальних критеріїв показує всі дані про фішинг-атаки, спрямовані на певну організацію.
  • Панель управління забезпечує базовий огляд подій.
  • Доступ до API. Користувачі можуть з’єднувати ESET Threat Intelligence з власними внутрішніми системами через API.

Сервіс ESET Threat Intelligence працює без розгортання в мережевій інфраструктурі клієнта. Завдяки цьому не тільки користувачі продуктів ESET можуть отримати доступ до бази знань компанії ESET для зміцнення безпеки власного корпоративного середовища.

З питань надання послуг в рамках ESET Threat Intelligence в Україні, будь ласка, звертайтесь за телефоном: +38044 545 77 26 або електронною адресою sales@eset.ua.