Продукти ESET отримали найвищі нагороди від незалежних експертів

Наступна новина

Компанія ESET - лідер в галузі розробки антивірусного програмного забезпечення - повідомляє, що в січні рішення ESET отримали звання кращого антивірусного продукту («2011 Top Rated Product»), за рейтингом тестової лабораторії AV-Comparatives, та 71-у нагороду «VB100» від авторитетного видання Virus Bulletin.

Нагороду «Top Rated Product» лабораторія AV-Comparatives присуджує компаніям, чиї продукти показали найкращі результати в проведених тестуваннях за минулий рік. У 2011 році рішення ESET отримали шість нагород «Advanced +», продемонструвавши високу ефективність при виявленні як відомих, так і раніше невідомих загроз. Крім того, спеціалісти AV-Comparatives відзначили високу швидкість роботи антивірусних програм ESET. Завдяки кращим результатам за даним показником рішення ESET стали призерами у номінації «Швидкість роботи 2011» та отримали нагороду «Best Overall Speed 2011».

Ще одним досягненням в січні 2012 року стала 71-а нагорода «VB100» від авторитетного видання Virus Bulletin. Комплексне тестування було проведено на 32-бітній платформі Windows 7 Professional. У випробуванні взяло участь 54 антивірусних продукти. Продукт ESET NOD32 Antivirus 5 не змінив традиції та продемонстрував відмінний результат, а також високу ефективність виявлення загроз.

Отримані нагороди від незалежних тестових лабораторій вкотре підтвердили високу якість продуктів ESET, а також стали ще одним доказом плідної роботи команди спеціалістів ESET у 2011 році.