ESET підтвердив високу продуктивність роботи в тестуванні AV-Comparatives

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — повідомляє про те, що продукт ESET Endpoint Security продемонстрував найменший вплив на продуктивність системи за підсумками порівняльного тестування популярних антивірусних програм.

Незалежна організація AV-Comparatives опублікувала результати спеціального тестування продуктивності мережі, проведеного на замовлення компанії ESET. У випробуванні взяли участь 6 основних виробників антивірусних рішень для бізнесу — Symantec, Trend Micro, Kaspersky, McAffee та Sophos. Спеціалісти AV-Comparatives протестували вплив обраних програм на важливі системні ресурси, такі як мережевий трафік і завантаження центрального процесора і оперативної пам’яті. Під час випробування також враховувалися розміри пакетів оновлень. Часто великі за розмірами оновлення знижують пропускну здатність мережі, яка може бути використана для виконання інших критично важливих функцій.

«Продукти ESET відомі своїм мінімальним використанням системних ресурсів, — розповідає Андреас Клементі, генеральний директор AV-Comparatives. — Результати останнього випробування ще раз підтвердили, що продукти ESET для корпоративних користувачів надають якісний захист, не перевантажуючи мережу».

Серед протестованих рішень ESET Endpoint Security мав найнижчий трафік за умови відсутності робочого навантаження, споживаючи всього 0,2 МБ порівняно, наприклад, з 2500 МБ трафіку, який споживав антивірусний продукт Sophos.

Вільний трафік

Примітка: нижчий трафік має рішення, яке менше впливає на продуктивність системи.

Рішення ESET також отримало максимальний бал за результатами додаткового тесту, який визначив розмір файлів з описами на стороні клієнта. Цей показник у ESET був у 10 разів менший порівняно з Symantec, розмір файлів з описами вірусів якого становив 700 МБ. Варто зазначити, що великі розміри файлів з описами вірусів можуть перевантажувати мережу і призводити до затримок роботи. Однак ESET Endpoint Security працює без перебоїв, забезпечуючи мінімальний вплив на продуктивність корпоративного середовища. Результат тестування став ще одним підтвердженням ключової переваги ESET — мінімального впливу на мережевий трафік.

Розмір описів

Примітка: найменший розмір в МБ має рішення з мінімальним впливом на продуктивність системи.

«Багаторівнева проактивна технологія ESET поєднує в собі автоматизацію і знання, засновані на понад 25-річному досвіді дослідження загроз, — розповідає Пало Лука, головний технічний директор ESET. — Завдяки сучасному захисту від загроз і нашому послідовному підходу до запобіганню інфікуванню, наші рішення перебувають на крок попереду від базових антивірусів».

Результати випробування засвідчили, що наявність антивірусного рішення з мінімальним споживанням системних ресурсів та високим рівнем виявлення є одним з ключових факторів успішності компаній будь-якого розміру. Завдяки таким продуктам користувачі отримують надійний захист, який мінімально впливає на продуктивність системи та забезпечує стабільність роботи корпоративного середовища.