Оновлена лінійка продуктів для домашніх користувачів доступна для завантаження

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — оголошує про вихід нового покоління флагманських продуктів для домашніх користувачів — ESET Smart Security Premium 10ESET Internet Security 10ESET NOD32® Antivirus 10. Рішення побудовані на основі перевіреної технології NOD32, яка досконало поєднує високу точність виявлення, безпрецедентну швидкість роботи та зручність у використанні. Основними новинками 10 версії стали функції Захисту веб-камери та домашньої мережі, а також преміум функції — Управління паролями та Захист інформації.

«Оскільки Інтернет-загрози стають все більш різноманітними, користувачам необхідні надійні рішення, які володіють певними перевагами. Нова версія продуктів ESET для домашніх користувачів в повній мірі відповідає цьому тренду», —пояснює Річард Марко, виконавчий директор ESET.

В першу чергу компанія ESET потурбувалася про покращення захисту конфіденційних даних на пристроях користувача. Зокрема функція Захисту веб-камери, наявна у ESET Smart Security Premium та ESET Internet Security, дозволить користувачам блокувати та дозволяти доступ процесів та програм до веб-камери, а також у разі необхідності вимикати камеру комп'ютера. Крім цього, у рішенні ESET Smart Security Premium реалізована можливість Управління паролями для більш легкого і безпечного доступу до облікових записів користувача, функція Захисту інформації для зручного та надійного шифрування даних, а також вже відомий користувачам модуль Антикрадій, який вбереже дані у разі крадіжки або втрати ноутбука.

Більш того, оновлена версія продуктів ESET для домашніх користувачів має багато перевірених функцій, таких як Захист онлайн-платежів, Антишпигун, Антифішинг, Захист від експлойтів, Персональний брандмауер, Батьківський контроль, Антиспам, репутаційний сервіс ESET LiveGrid® та багато інших.

Легендарний продукт ESET NOD32® Antivirus 10, який використовує мінімальну кількість системних ресурсів та володіє Захистом від атак на основі скриптів, залишається ідеальним рішенням для любителів комп’ютерних ігор. Тоді як випробувати нові рішення ESET Smart Security Premium та ESET Internet Security користувачі зможуть вперше.

«Завдяки додатковим рівням захисту ESET Smart Security Premium тепер не лише знешкоджуватиме шкідливі загрози, але й захищатиме файли, паролі, веб-камери та навіть домашню мережу», — розповідає Пало-Лука, технічний директор ESET.

Нові функції продуктів ESET для домашніх користувачів:

Захист від атак на основі скриптів виявляє атаки шкідливих скриптів з використанням Windows PowerShell та шкідливі скрипти JavaScript, які можуть атакувати через браузер; при цьому підтримуються всі основні браузери.

Захист домашньої мережі дозволяє користувачам перевіряти уразливості роутера (наприклад, слабкий пароль або застарілі вбудовані програми) та пропонує варіанти відновлення. Функція також забезпечує легкий доступ до списку підключених пристроїв, поділених на категорії за типом, дає можливість користувачам слідкувати за безпекою домашньої мережі.

Захист веб-камери дозволяє контролювати доступ процесів та додатків до веб-камери та відображає повідомлення під час отримання доступу до камери небажаних додатків.

Управління паролями використовує провідний світовий стандарт шифрування AES 256 для зберігання та попереднього заповнення паролів користувачів. Функція також дає можливість створювати та зберігати надскладні паролі.

Захист інформації дозволяє запобігти крадіжці даних у разі втрати USB-накопичувача або ноутбука, а також забезпечує безпеку під час спільної роботи та обміну даними.

Варто відзначити, що рішення ESET регулярно показують відмінні результати у незалежних тестуваннях. Зокрема продукти компанії отримали рекордну кількість нагород VB100 авторитетного британського журналу. Також рішення ESET забезпечують відмінний захист за результатами тестуваннь SE Labs та AV-Comparatives. Крім цього, ESET був визнаний найкращим захистом від спаму за підсумками випробувань незалежних тестових лабораторій Virus Bulletin та AV-Comparatives.

Дізнайтеся більше про ESET Smart Security PremiumESET Internet Security та ESET NOD32® Antivirus.