Нова версія безкоштовного додатку ESET Online Scanner доступна користувачам

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — представляє нову версію ESET Online Scanner – додатку для сканування та очищення пристрою на базі технології ThreatSense®. Продукт забезпечує повну перевірку на наявність вірусів безпосередньо через Інтернет-браузер.

Остання версія ESET Online Scanner цілком незалежна від браузера, що дає можливість запускати її в усіх популярних веб-браузерах. Крім цього, можливість інсталяції додатку без прав адміністратора значно спрощує процес сканування та очищення комп'ютерів від небезпечних загроз.

Розроблений для зручності користувачів, ESET Online Scanner також здійснює додаткове видалення шкідливих програм за допомогою функцій:

  • Сканування шляхів Автозапуску — дозволяє сканувати шляхи Автозапуску та Завантажувальний сектор на наявність прихованих загроз, вибравши цю функцію через розширені налаштування/цілі сканування.
  • Очищення реєстру шкідливих програм — дає можливість видаляти шкідливі програми, які постійно перебувають в системному реєстрі.
  • Очищення під час перезапуску з подальшим повторним скануванням — у разі необхідності ESET Online Scanner здатний маркувати найбільш стійкі шкідливі програми для автоматичного очищення після перезавантаження.

На даний час ESET Online Scanner доступний на 35 мовах, в тому числі й українська.

Більш детальна інформація про продукт доступна на сторінці українського офіційного сайту.