Продукти ESET отримали нагороду «VBSpam+»

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — повідомляє, що продукт ESET Mail Security для Microsoft Exchange Server показав відмінний результат у виявленні спаму, завдяки чому четвертий раз поспіль був удостоєний нагороди «VBSpam+».

За підсумками останнього тестування незалежної британської лабораторії Virus Bulletin продукт отримав фінальну оцінку 99.999, забезпечивши високий рівень виявлення без помилкових спрацювань.

«Завдяки відмінним результатам ESET Mail Security для Microsoft Exchange Server займає лідируючі позиції серед рішень, які приймали участь у нашому дослідженні. Тривала історія бездоганної продуктивності продукту без помилкових спрацювань свідчить про надійність захисту від спаму», — розповідає Мартін Грутен, редактор Virus Bulletin.

«Захист від спаму залишається одним із пріоритетних напрямків діяльності компанії в рамках багаторівневого підходу до забезпечення безпеки нового покоління. Максимально можлива швидкість виявлення та мінімізація помилкових спрацювань до нуля підтверджують правильність обраного шляху до безпечного світу цифрових технологій», — коментує Пало Лука, технічний директор ESET.

Варто відзначити, що ESET Mail Security для Microsoft Exchange Server завдяки унікальній технології забезпечує якісний захист поштових серверів від шкідливих програм і небажаних повідомлень. Більш детальна інформація про продукт доступна на сторінці українського офіційного сайту.