ESET Gateway Security для Microsoft Forefront Threat Management Gateway доступний для тестування

Наступна новина

Компанія ESET - лідер в галузі розробки антивірусного програмного забезпечення - оголошує про початок публічного тестування продукту ESET Gateway Security для Microsoft Forefront Threat Management Gateway. Побудований на основі високопродуктивної технології ThreatSense, даний продукт забезпечує надійний проактивний захист Інтернет-шлюзів від відомих і раніше невідомих загроз при мінімальному споживанні системних ресурсів.

Продукт ESET Gateway Security для Microsoft Forefront Threat Management Gateway включає в себе ESET Remote Administrator 5 та володіє наступними функціями та можливостями:

  • захист 3 в 1, який включає захист серверів, а також антивірусний та антиспам захист Microsoft Forefront TMG поштового та веб-трафіку;
  • підтримка попередніх версій ISA Server 2006 та останніх версій Threat Management Gateway 2010;
  • сканування широко популярних протоколів, таких як http, ftp, imap, pop3 та smtp;
  • розширені правила для додаткового управління трафіком;
  • eShell та автоматичні виключення.

Нагадуємо, що продукт ESET Gateway Security для Microsoft Forefront Threat Management Gateway знаходиться в бета-версії та не є кінцевим варіантом продукту. Ця версія не містить усіх функцій та можливостей, які будуть реалізовані у фінальному релізі. Рекомендуємо не встановлювати бета версії продуктів на пристрої та/або системи зберігання секретних даних. Бета-версія продукту ESET Gateway Security для Microsoft Forefront Threat Management Gateway доступна для тестування користувачам.