Продукти ESET показали найкращий результат у тестуванні Virus Bulletin

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — повідомляє, що продукт ESET NOD32 Antivirus отримав 95-ту нагороду VB100 від незалежної британської лабораторії Virus Bulletin. Під час останнього тестування на базі 64-бітної версії Windows 10 Pro продукт ESET показав максимальні результати з-поміж 24 рішень, виявивши всі раніше невідомі екземпляри вірусів без помилкових спрацювань.

«ESET залишається найнадійнішим постачальником антивірусних рішень протягом багатьох років. Завдяки дуже ретельному скануванню на основі проактивних технологій в поєднанні з високою швидкістю реагування продукти ESET поповнили свою колекцію черговою нагородою VB100», — заявив Джон Ховс, керівник тестування Virus Bulletin.

Спеціалісти Virus Bulletin також відзначили мінімальний вплив ESET NOD32 Antivirus на продуктивність системи, який досягається завдяки незначному використанню оперативної пам’яті та ресурсів процесора, а також швидкому завантаженню продукту.

«ESET NOD32 Antivirus є надійним та зручним рішенням для платформи Windows 10. Відмінні результати тестування вкотре підтвердили, що продукти ESET залишаються лідерами в сегменті антивірусного програмного забезпечення для домашніх користувачів», — розповідає Едуард Кеселі, старший менеджер по продуктам ESET.

Варто відзначити, що легендарний продукт ESET NOD32 Antivirus забезпечує якісний захист домашніх користувачів від різних видів загроз і шпигунських програм під час спілкування у соціальних мережах, роботи в Інтернеті або гри онлайн. Більш детальна інформація про продукт доступна на сторінці українського офіційного сайту.