Лідер у галузі запобігання втраті даних Safetica приєднався до ESET Technology Alliance

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — оголошує про приєднання Safetica, провідного постачальника рішень для запобігання втраті даних, до програми співпраці ESET Technology Alliance. Таким чином компанія ESET розширила продуктовий портфель, а користувачі отримали можливість використовувати додатковий рівень захисту корпоративної мережі за допомогою DLP пакета Safetica, забезпечуючи тим самим надійний всебічний захист конфіденційної інформації.

За даними дослідження EY’s Global Information Security Survey 2015, для 56% компаній запобігання втраті даних протягом цього року є питанням високої пріоритетності, ще для 33% корпоративних користувачів — середньої важливості. Safetica вирішує проблему і надає повний DLP (Data Loss Prevention — Запобігання втраті даних) пакет, який охоплює широкий спектр загроз безпеки, спричинених людським фактором. Продукт також захищає компанії від спланованих або випадкових витоків даних, шкідливих дій працівників компанії, падіння продуктивності, BYOD небезпек та іншого.

«Для компанії ESET захист користувачів та їх даних, а також бізнес-інфраструктури завжди на першому місці. Тому ми раді представити нового члена ESET Technology Alliance — Safetica, DLP пакет якого надає компаніям потужний інструмент проти всіх типів втрати та витоку даних», — розповів Джеронімо Варела, директор з глобальних продажів ESET.

«Спільною причиною 63% інцидентів в області безпеки компанії є дії колишніх і нинішніх працівників. В свою чергу, Safetica забезпечує повноцінний корпоративний рівень захисту завдяки DLP-рішенню, яке запобігає втраті даних та надає повні звіти про діяльність, а також попереджає про будь-яку підозрілу поведінку», — повідомив Пітер Зікес, генеральний директор Safetica.

Започаткований у 2013 році, ESET Technology Alliance є програмою співпраці, основна мета якої — розширення захисту корпоративних користувачів за допомогою ІТ-рішень з безпеки, які легко інтегруються з продуктами ESET.

Всі учасники ESET Technology Alliance представляють собою стратегічно вибрані компанії, які спеціалізуються у конкретній галузі ІТ-безпеки та доповнюють портфель продуктів ESET. Для участі у даному альянсі відбираються кращі у своєму класі рішення для захисту корпоративних користувачів, що відповідають таким основним критеріям як високий рівень технологій та простота у використанні.

Більш детальна інформація про продукт доступна на сторінці українського офіційного сайту.

Крім того, детальніше про ESET Technology Alliance Ви можете дізнатися за посиланням.