ESET Smart Security 5 отримав нагороду від AV-Test

Наступна новина

Компанія ESET - лідер в галузі розробки антивірусного програмного забезпечення - повідомляє, що продукт ESET Smart Security 5 показав відмінні результати в незалежному тестуванні AV-Test і отримав нагороду «2011 Best Usability».

Авторитетна лабораторія AV-Test регулярно проводить дослідження рішень в області ІТ-безпеки, розробляючи інноваційні механізми аналізу та застосовуючи сучасні методи тестування. Проведене випробування комплексних антивірусних рішень складалося з декількох етапів, в ході яких перевірялися ефективність виявлення та видалення шкідливих програм, кількість помилкових спрацювань і рівень споживання ресурсів. За підсумками тестування антивірусні продукти оцінювалися за трьома критеріями: захист, відновлення та зручність у використанні.

Продукт ESET Smart Security 5 показав відмінний результат у виявленні різних видів загроз при мінімальній кількості помилкових спрацювань. Крім цього, фахівці AV-Test високо оцінили зручність використання та мінімальне споживання системних ресурсів.

«Це велика честь для нас отримати визнання від фахівців такої авторитетної лабораторії як AV-Test, - говорить Річард Марко, виконавчий директор ESET, Словаччина. - Наша основна мета полягає в тому, щоб надати користувачам надійні антивірусні рішення, що забезпечують якісний та ефективний захист при мінімальному впливі на роботу системи. Отримана нагорода свідчить про те, що наша команда спеціалістів впоралася із завданням на «відмінно».

Поряд з отриманими в січні нагородами від AV-Comparatives і Virus Bulletin, високі результати в тестуванні AV-Test вкотре довели високий рівень технологій та лідируючі позиції продуктів ESET на ринку програмного забезпечення.