Новий продукт ESET Virtualization Security доступний користувачам

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — представляє нове безагентне рішення ESET Virtualization Security, побудоване на базі VMware vShield. Даний продукт забезпечує традиційно високу якість сканування на наявність загроз, а також володіє можливістю віддаленого управління за допомогою інструменту ESET Remote Administrator.

Згідно з дослідженням Gartner Magic Quadrant, яке проводилося в 2015 році, близько 75% серверів x86 працюють у віртуалізації. Незважаючи на незліченні переваги для компаній, використання віртуальних систем без належного захисту може бути далеко не безпечним.

У зв'язку з цим спеціалісти ESET розробили новий продукт ESET Virtualization Security, основне завдання якого полягає не тільки в забезпеченні надійного захисту конфіденційних даних підприємств, але і вирішення основних проблем, які часто виникають під час використання віртуалізації, такі як незахищені віртуальні сервери, необхідність забезпечення безпеки фізичних та віртуальних середовищ, можливий вплив на продуктивність роботи машин і складна система ліцензування.

«ESET Virtualization Security був спеціально розроблений для віртуальних середовищ і володіє такими перевагами як легкість в розгортанні, налаштуванні та управлінні, а також відсутність графічного інтерфейсу користувача. Більш того, традиційно мінімальне споживання системних ресурсів робить дане рішення ідеальним для запобігання так званого «антивірусного шторму» — одночасного здійснення активного сканування на всіх віртуальних машинах під час кібер-атаки, — розповідає Вячеслав Зарицький, провідний спеціаліст технічної підтримки ESET в Україні. — Також варто відзначити, що продукт володіє можливістю віддаленого управління за допомогою інструменту ESET Remote Administrator, надаючи тим самим ІТ-адміністраторам повний контроль над рівнем безпеки корпоративної мережі».

ESET Virtualization Security сумісний з VMware vSphere 5.0 + з встановленими vCloud Networking та Security, а також повністю підтримує роботу з новим поколінням продуктів ESET для захисту корпоративної мережі, а також веб-консоллю ESET Remote Administrator.

Більш докладна інформація про продукт ESET Virtualization Security доступна на офіційному українському сайті www.eset.ua.