Бета-версія ESET Mail Security 6 для Microsoft Exchange Server доступна для тестування

Наступна новина

Компанія ESET — лідер в області проактивного виявлення — оголошує про початок бета-тестування нового покоління продукту для захисту поштових серверів ESET Mail Security 6 для Microsoft Exchange Server. Версія 6 забезпечує додаткові рівні захисту, а також володіє новим інтерфейсом користувача.

«Надаючи якісний та надійний захист електронної пошти в корпоративній мережі, рішення ESET Mail Security 6 для Microsoft Exchange Server представляє собою важливу складову в забезпеченні безпеки та безперервність бізнесу, — розповідає Юлія Андрієнко, керівник відділу маркетингу ESET в Україні. — Нова версія продукту ще більш ефективно сканує електронну пошту та запобігає проникненню шкідливих програм, небажаних повідомлень і спаму, що дозволяє забезпечити безпеку інформації, що передається, значно мінімізувати ризик здійснення цілеспрямованих атак на корпоративну мережу, знизити витрати на усунення наслідків втрати конфіденційних даних, а також підвищити продуктивність роботи персоналу».

Основні переваги продукту ESET Mail Security 6 для Microsoft Exchange Server:

  • Висока пріорітетність підтримки — забезпечує швидке виправлення критично важливих помилокза допомогою відправки їх розробникам.
  • Додаткові рівні захисту — такі як Розширений сканер пам'яті, Захист від експлойтов, Антифішинг. Більш детальна інформація про дані модулі доступна на сторінці офіційного сайту ESET.
  • ESET LiveGrid® — зменшує час знешкодження загроз до декількох хвилин без необхідності оновлення баз вірусних сигнатур.
  • Зручний інтерфейс — усі важливі журнали, які допомагають аналізувати активність сервера та сприяють усуненню проблем, тепер швидко доступні з головного вікна меню.

Відзначимо, що нова версія програмного продукту ESET Mail Security для Microsoft Exchange Server є бета-версією і після її тестування можуть бути внесені зміни. Спеціалісти ESET не рекомендують встановлювати бета-версію продукту на високонавантажені та критичні для роботи компанії сервера.

Приєднуйтесь до програми бета-тестування продукту ESET Mail Security 6 для Microsoft Exchange Server на офіційному ресурсі eset.centercode.com.