В ESET Secure Authentication додано захист віддаленого робочого столу

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — повідомляє про те, що рішення ESET Secure Authentication тепер надає безпечний доступ користувачам Microsoft Remote Desktop Protocol. Таким чином, рішення ESET, яке забезпечує безпеку доступу до корпоративної мережі з портативних пристроїв за допомогою двофакторної аутентифікації, стало найбільш потужним в даному сегменті ринку.

Використання крадених або загублених облікових даних — імені користувача та пароля — продовжує залишатися найбільш поширеним способом, за допомогою якого зловмисники отримують доступ до конфіденційної інформації компанії. Як показує практика, два з трьох несанкціонованих проникнень в корпоративну мережу відбуваються з причини слабких або вкрадених паролів, що свідчить про крайню необхідність впровадження потужної двофакторної аутентифікації.

«Втрата або крадіжка конфіденційних даних завжди супроводжується серйозними фінансовими втратами, — розповідає Олексій Герасимчук, виконавчий директор ESET в Україні. — Сильний, дворівневий захист є критично важливим компонентом сучасного корпоративного захисту від потенційних кібер-атак. ESET Secure Authentication є простим рішенням, яке забезпечує потужну аутентифікацію при віддаленому доступі до корпоративної мережі та конфіденційних даних, а також запобігає різним спробам шахрайства, крадіжки облікових даних і повторного використання паролів».

Використовуючи існуючу інфраструктуру Active Directory та механізми безпеки, ESET Secure Authentication мінімізує загальні витрати організацій на захист корпоративної мережі. Розгортання рішення на Remote Desktop Servers відбувається швидко та просто, значно скорочуючи час і зусилля, необхідні адміністраторам для впровадження програмного забезпечення.

Сумісність з усіма версіями Windows Server, від 2008 R2 до Windows Server 10 Technical Preview, дозволяє продукту ESET Secure Authentication забезпечувати захист як ліцензованим Remote Desktop Session Host серверам, так і власним з'єднанням Remote Desktop, які не потребують ліцензування.

Нова версія продукту ESET також включає в себе нові функції для адміністраторів великих і більш складних мереж. Рішення ESET Secure Authentication вже не обмежується розгортанням в однодоменних лісах, а може бути розгорнуто в мережах з декількома доменами та лісами. Нова версія продукту також дозволяє адміністраторам відстежувати всіх користувачів, що використовують двофакторну аутентифікацію, автоматично їх класифікувати в спеціальні групи Active Directory, створені під час інсталяції.

ESET Secure Authentication в поєднанні з новим поколінням продуктів ESET для корпоративних користувачів, вихід яких заплановано на 1-й квартал 2015 року, забезпечить потужний дворівневий захист при віддаленому доступі в корпоративну інфраструктуру.

Більш детальна інформація про рішення ESET Secure Authentication доступна на сторінці офіційного українського сайту: https://eset.ua/ua/products/for_business/authentication/secure_authentication.