Deloitte Technology Fast 50: ESET визнано однією з найбільш швидкозростаючих компаній в Центральній Європі

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі розробки антивірусного програмного забезечення — включена в список п’ятидесяти найбільш розвинених компаній у сфері високих технологій. Більш того, з загальним ростом доходу 274 % за останні 5 років ESET зайняла четверте місце в елитній групі «Big 5», яка включає в себе великі компанії з постійно зростаючим доходом.

Відзначимо, що ця група об’єднує в собі успішні компанії, які не тільки розвиваються швидкими темпами. Основними критеріями для элітної п’ятірки є дохід, який перевищує 25 мільйонів, а також ведення бізнесу протягом не менше 5 років. В останні роки компанія ESET з легкістю долає задані бар’єри входу до «Big 5».

«На сьогоднішній день ESET є сильним гравцем на ринку ІТ-безпеки. А регулярне визнання та місце в рейтингу Deloitte Technology найбільш швидкозростаючих технологічних компаній в регіоні протягом 12 років є ще одним доказом сильних позицій компанії. І в першу чергу ми завдячуємо цьому нашим вдячним клієнтам, без яких таке велике зростання було б неможливим. Тому ми щиро вдячні їм за довіру», — говорить Олексій Герасимчук, виконавчий директор ESET в Україні.

Група великої п’ятірки «Big 5» — Deloitte Technology Fast 50 Центральна Європа, 2014