Акція! ESET Mobile Security за півціни на Google Play

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — пропонує користувачам придбати комплексне рішення ESET Mobile Security зі знижкою 50% в магазині програм Google Play. Акція діє з 21 лютого до 01 березеня 2014 року включно.

Так званий «тиждень мобільних пристроїв» присвячений щорічній виставці мобільних технологій GSMA Mobile World Congress 2014, яка проходить в цей період у Барселоні.

ESET Mobile Security доступний користувачам у Google Play, починаючи з серпня минулого року. За цей час продукт зарекомендував себе як ефективне комплексне рішення, що володіє простим і зручним дизайном, а також безліччю функцій, таких як сканування в режимі реального часу, антикрадій, антифішинг, фільтрація дзвінків та SMS, що дозволяють забезпечити всебічний захист смартфонів і планшетів на базі операційної системи Android.

«Загальна частка 81 % на ринку мобільних пристроїв підтверджує високу популярність ОС Android серед користувачів, а швидко зростаюча кількість різних загроз говорить про великий інтерес кіберзлочинців до даної платформі. У зв'язку з цим забезпечення захисту смартфонів та планшетів є просто необхідним, — розповідає Олексій Герасимчук, виконавчий директор ESET в Україні. — Незважаючи на високу потребу в захисті, користувачам іноді дорого придбати антивірусне рішення. Тому компанія ESET йде на зустріч своїм користувачам, надаючи можливість купити в Google Play комплексне рішення ESET Mobile Security за півціни».