Нове покоління продукту ESET Mobile Security доступне для тестування

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — повідомляє про вихід бета-версії нового покоління рішення ESET Mobile Security для захисту смартфонів та планшетів під управлінням ОС Android. Нова версія продукту володіє оновленим інтерфейсом користувача, а також модулем Антивор, повністю інтегрованим з веб-інтерфейсом порталу my.eset.com.

Однією з основних переваг даної версії продукту є нова функція, яка дозволяє користувачеві після реєстрації на порталі my.eset.com і з'єднання пристрою здійснювати віддалену очистку всієї інформації (включаючи дані, що зберігаються на SD- карті), відстежувати місце розташування пристрою, віддалено включати звук сирени, здійснювати знімки передньої/задньої камерою, а також відправляти односторонні повідомлення, які будуть з'являтися на екрані загубленого пристрою. При цьому якщо заряд батареї досяг критичного рівня, його останнє місце розташування буде відправлено на my.eset.com. Більш того, нова версія ESET Mobile Security володіє оновленим процесом сканування, який включає в себе спеціальний режим сканування під час підзарядки пристрою, білий список загроз, які будуть проігноровані під час здійснення перевірки, редагований журнал сканування, а також багато інших покращень.

Бета-версія нового покоління ESET Mobile Security доступна для тестування користувачам на сторінці офіційної спільноти Google+.