Нова версія продуктів ESET Cyber Security доступна для тестування

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — повідомляє про вихід бета-версії нового покоління продуктів ESET для популярної платформи Мас — комплексного рішення ESET Cyber Security Pro® та класичної антивірусної програми ESET Cyber Security®. У новій версії продуктів додано модуль для захисту від фішинг-атак та інструмент для захисту у соціальних мережах — ESET Social Media Scanner. Більш того, оновлені рішення ESET Cyber Security® підтримують операційну систему Apple OS X Mavericks.

«Швидкі, ефективні та потужні рішення ESET для платформи Maс традиційно споживають мінімальну кількість системних ресурсів, а також володіють такими перевагами, як простота в інсталяції та зручність у використанні. Ми дуже раді представити технології для захисту користувачів від фішинг-атак, перевірені на ОС Windows і мобільних платформах. Крім того, ми пропонуємо покращений захист у соціальних мережах з багатьма додатковими функціями для забезпечення потужного проактивного захисту від відомих і раніше невідомих загроз», — говорить Ігнасіо Сбампато, директор з продажу та маркетингу компанії ESET.

Оновлені рішення ESET Cyber Security Pro® та ESET Cyber Security® забезпечують ще більш надійний захист для операційної системи Mac і знешкоджують загрози, які розповсюджуються через змінні носії. Завдяки модулю Антифішинг дані рішення виявляють шкідливі атаки, які здійснюються за допомогою підроблених сайтів, зовні дуже схожих на довірені веб-ресурси. Кіберзлочинці використовують ці сайти для виманювання у користувачів такої конфіденційної інформації, як дані облікових записів та банківські реквізити.

Крім того, в продуктах ESET для Мас реалізована оновлена версія інструменту ESET Social Media Scanner, який забезпечує захист користувачів від шкідливих програм у соціальних мережах Facebook та Twitter. Програма здійснює автоматичне сканування та перевірку за вимогою, надає аудит доступної персональної інформації, а також за необхідністю дозволяє змінювати налаштування профілю. Відзначимо, що згідно з опитуванням компанії ESET, більше половини користувачів не знайомі з політикою конфіденційності у соціальних мережах.

«Розроблені спеціально під Mac, продукти ESET Cyber Security® володіють інтуїтивно зрозумілим і зручним інтерфейсом, споживають мінімальну кількість системних ресурсів, а також проводять ретельне та швидке сканування, що дозволяє користувачам насолодитися потужністю і швидкістю пристроїв Мас»,— зазначає В'ячеслав Зарицький, провідний спеціаліст компанії ESET в Україні.

Нове покоління продуктів ESET Cyber Security Pro® та ESET Cyber Security® включають в себе велику кількість покращених функцій. Побудовані на основі сучасних технологій, рішення ESET для Мас здатні у режимі реального часу виявляти і знешкоджувати відомі та раніше невідомі шкідливі програми, включаючи загрози, призначені для операційних систем Windows і Linux, не допускаючи комп'ютерам Мас стати носіями шкідливого програмного забезпечення у змішаних мережах.

Нагадаємо, що продукти ESET Cyber Security Pro® та ESET Cyber Security® знаходяться у бета-версії та не є остаточними варіантами продуктів. Ця версія не містить усіх функцій та можливостей, які будуть реалізовані у фінальному релізі. Рекомендуємо не встановлювати бета-версію продуктів на пристрої та/або системи зберігання секретних даних. Бета-версія продуктів ESET Cyber Security Pro® та ESET Cyber Security® доступна для тестування користувачам.