Антивірусна програма ESET включена у нові флеш-накопичувачі Kingston

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — повідомляє про вихід нових USB-накопичувачів DataTraveler Vault Privacy 3.0 Anti-Virus компанії Kingston з антивірусною програмою ClevX DriveSecurity™, розробленою на основі технології ESET®.

«Ми пишаємося спільною роботою з одним із світових лідерів з виробництва запам'ятовуючих пристроїв. Утиліта ClevX DriveSecurity™, реалізована у нових USB-накопичувачах Kingston, забезпечує ще один важливий рівень захисту. Таким чином, ми впевнені, що технологія ESET дасть додаткову перевагу продуктам Kingston і комп'ютерним користувачам», — розповідає Ігнасіо Сбампато, директор з продажу та маркетингу в компанії ESET.

Програма ClevX DriveSecurity™ на базі ESET запобігає поширенню шкідливих програм через портативні накопичувачі. У разі будь-яких змін об'єктів, які зберігаються на носії, утиліта здійснює сканування вмісту пристрою на наявність вірусів, шпигунських і троянських програм, черв'яків, руткітів, рекламного ПЗ та інших Інтернет-загроз. У разі виявлення небезпечного контенту користувач отримує миттєве оповіщення. Завдяки легендарній технології ESET NOD32® забезпечується безпрецедентна швидкість перевірки, точність виявлення загроз та мінімальний вплив на систему, при цьому продуктивність змінного пристрою залишається максимальною.

Програма працює незалежно, безпосередньо з портативного накопичувача, не вимагаючи встановлення та не конфліктуючи з антивірусним програмним забезпеченням, інстальованим на ПК. Системні вимоги до операційної системи — MS Windows XP або вище, вільного місця для зберігання на диску — 300 Мб. Утиліта сумісна з усіма портативними USB-носіями (Flash, HDD, SSD та ін.) Підтримка U3 не потрібна. Програма поставляється з попередньо активованою ліцензією строком на п'ять років.

Нові флеш-накопичувачі Kingston об'ємом 4, 8, 16, 32, 64 Гб вже надійшли у продаж та доступні користувачам у багатьох країнах світу, в тому числі і в Україні.