Рішення ESET Cyber Security підтримують нову ОС Mac OS X 10.9 Mavericks

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — повідомляє про вихід оновленої версії продуктів ESET® Cyber Security Pro та ESET® Cyber Security, в якій реалізована підтримка нової операційної системи Apple OS X 10.9 Mavericks.

Рішення ESET Cyber Security Pro та ESET Cyber Security були додані в продуктову лінійку ESET у січні 2013 року. Таким чином, користувачам комп'ютерів Mac були запропоновані нові продукти, які надають якісний та надійний захист, а також володіють широким функціоналом і зручним для користувача інтерфейсом. До складу рішень входять такі модулі безпеки як контроль змінних носіїв, оновлений персональний брандмауер, фільтрація веб-контенту та батьківський контроль*, які в поєднанні з використанням хмарних технологій у системі репутацій ESET LiveGrid® забезпечують ще більш високий рівень захисту операційних систем Mac.

Більше того, варто відзначити, що за результатами тестування, проведеного незалежною лабораторією AV-Comparatives у серпні 2013 року на платформі Apple, рішення ESET Cyber Security Pro було визнано кращим для забезпечення безпеки Mac OS X. Експерти виділили високу якість виявлення не тільки шкідливих програм під Mac, але і під Windows платформ. Крім того, у звіті AV-Comparatives була відзначена легкість інсталяції та використання, зручність налаштування і багатофункціональність продукту.

Завдяки інтеграції продуктів ESET Cyber Security Pro та ESET Cyber Security з новою операційною системою Mac OS X 10.9 Mavericks компанія ESET не тільки забезпечила захист від нових видів загроз, але і вкотре підтвердила той факт, що завжди дбає про своїх користувачів.

*функція доступна тільки в ESET Cyber Security Pro