ESET Technology Alliance — нова програма, що поєднує кращі рішення безпеки

Наступна новина

Компанія ESET — лідер ву галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — оголошує про запуск нової програми співпраці ESET Technology Alliance, основною метою якої є розширення захисту корпоративних користувачів за допомогою ІТ-рішень з безпеки, які легко інтегруються з продуктами ESET.

Всі учасники ESET Technology Alliance представляють собою стратегічно вибрані компанії, які спеціалізуються у конкретній галузі ІТ-безпеки та доповнюють портфель продуктів ESET. Для участі у даному альянсі відбираються кращі у своєму класі рішення для захисту корпоративних користувачів, що відповідають таким основним критеріям як високий рівень технологій та простота у використанні. Першим учасником програми ESET Technology Alliance стало рішення компанії DESlock, що спеціалізується на розробці програмного забезпечення для шифрування.

«Для ESET захист користувачів, їх даних і бізнес-інфраструктури завжди на першому місці, — розповідає Ігнасіо Сбампато, директор з продажу та маркетингу ESET. — Першим стратегічним учасником ESET Technology Alliance ми вибрали компанію DESlock завдяки її сильній технології шифрування, та раді запропонувати користувачам рішення для здійснення шифрування у поєднанні з певними продуктами ESET в рамках альянсу».

Завдяки цій співпраці тепер ESET представляє простий у використанні додаток, з унікальною архітектурою для забезпечення потужного шифрування даних. Новий продукт доступний як існуючим, так і новим користувачам, незалежно від розміру бізнес-структури — від малих та середніх підприємств до великих корпорацій. Дане рішення забезпечує повну безпеку спільної роботи з інформацією в командах. Інтеграція продукту ESET надає користувачам розширений захист інфраструктури компанії, а також ефективне шифрування на мобільних пристроях співробітників.

За результатами дослідження у сфері безпеки, проведеного компанією IDC у 2011 році, для підприємств, що мають у штаті менше 100 співробітників, шифрування займає четверте місце серед найбільш важливих технологій для захисту від загроз, і лише 9 % малих компаній позначили більш необхідними персональний брандмауер, уніфіковане управління погрозами (UTM) та системи запобігання вторгнень (IPS). Серед організацій із загальною кількістю співробітників 100-999 осіб 14 % респондентів назвали шифрування кращою технологією, що забезпечило йому третє місце після персонального брандмауера та уніфікованого управління загрозами (UTM).

Завдяки участі DESlock в альянсі корпоративним користувачам ESET став доступним більш широкий набір продуктів. На стороні клієнта додаток забезпечує повне шифрування диска, шифрування змінних медіа носіїв, а також шифрування файлів, папок і повідомлень електронної пошти. На стороні сервера рішення DESlock забезпечує віддалене централізоване управління, управління ключами безпеки та функцію проксі-сервера підприємства.

«Під час переговорів з ESET ми переконалися, що наші продукти відмінно доповнюють один одного, — розповідає Девід Томлінсон, управляючий директор компанії DESlock Ltd. — ESET славиться легендарними ІТ-рішеннями у галузі безпеки, визнаними експертами у всьому світі. І тепер завдяки альянсу ESET може повністю запобігати витоку конфіденційних даних корпоративних користувачів».

ESET Technology Alliance дозволяє ESET забезпечувати комплексну ІТ-безпеку, використовуючи резервне копіювання, шифрування, апаратний захист, фільтрацію веб-трафіку та повідомлень електронної пошти, а також технології управління виправленнями. Таким чином, завдяки розширеному портфелю послуг корпоративні користувачі та їх адміністратори отримують можливість відчути переваги різних технологій, які розгорнуті в мережі.

У рамках створеного альянсу технологічне рішення DESLock+ поширюватиметься через партнерську мережу ESET. Більш детальна інформація про особливості та переваги продукту доступна на сторінці ESET Technology Alliance.