Бета-версія ESET Social Media Scanner - відтепер із захистом у Twitter

Наступна новина

Компанія ESET® — лідер у галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — оголошує про вихід бета-версії оновленого продукту ESET® Social Media Scanner, який забезпечує захист від різних видів загроз у соціальних мережах. Відтепер програма ESET захищає від шкідливого контенту не лише профіль користувачів Facebook, але й мікроблоги прихильників Twitter. Крім цього, у продукті реалізовано Центр безпеки, який дозволяє перевірити поточний рівень конфіденційності у соціальних мережах та за необхідністю змінити налаштування. Усі переваги оновленої програми ESET доступні зареєстрованим користувачам порталу my.eset.com.

«На початку 2013 року спеціалісти ESET створили безкоштовний продукт для забезпечення максимального захисту користувачів та їх друзів від потенційних загроз у Facebook. Тепер можливості програми розширено — оновлений продукт захищає користувачів ще й у соціальній мережі Twitter та здійснює сканування навіть скорочених URL-посилань», — розповідає В'ячеслав Зарицький, провідний технічний спеціаліст ESET в Україні.

Оновлений ESET® Social Media Scanner, який зараз знаходиться на стадії бета-тестування, дозволяє користувачам здійснювати сканування за вимогою або лише раз перевірити свій профіль на наявність загроз. Створивши обліковий запис на my.eset.com, користувачі мають змогу управляти захистом своїх профілів у соціальних мережах та захистити необмежену кількість облікових записів, у тому числі своїх друзів та членів сім'ї.

Бета-версія оновленого продукту ESET® Social Media Scanner реалізована у рішеннях ESET Smart Security® та ESET NOD32 Antivirus® і може бути налаштована за допомогою веб-інтерфейсу my.eset.com.

Дізнатись більше про продукт ESET® Social Media Scanner та завантажити програму можна на сторінках офіційного українського сайту ESET.