ESET названо кращим захисником від фішинг-атак

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — повідомляє про те, що продукт ESET Smart Security посів перше місце за результатами незалежного тестування AV-Comparatives та удостоєний вищої нагороди «Advanced +». Рішення ESET заблокувало 99 % фішингових сайтів без єдиного помилкового спрацювання, що дозволило показати кращий результат серед 16 продуктів-учасників.

«Сценарій проведеного тестування AV-Comparatives імітував звичайну ситуацію, коли користувачі повністю покладаються на захист від фішингу, який реалізовано в антивірусних продуктах, під час роботи в Інтернет-мережі», — йдеться в доповіді AV-Comparatives. — «Фішинг-атаки, як правило, спрямовані на різні типи конфіденційної інформації, у тому числі персональні дані до PayPal, онлайн-банкінгу та кредитним карткам, облікових записів електронної пошти, eBay, соціальних мереж, онлайн-ігор та інших Інтернет-послуг».

Незважаючи на те, що в останньому тестуванні AV-Comparatives брав участь ESET Smart Security 6, найближчим часом очікується вихід нової — 7-й версії продукту, що володіє ще більш розширеним захистом від шкідливих програм, включаючи оновлений антифішинг модуль та покращену систему очищення.

«Фішинг став справжньою чумою, яку кіберзлочинці використовують з метою отримання конфіденційних даних за допомогою методів соціальної інженерії. Для спеціалістів ESET безпека користувачів і безпечне використання Інтернет-мережі завжди на першому місці, і ми раді, що останнє випробування стало ще одним підтвердженням цього», — говорить В'ячеслав Зарицький, провідний спеціаліст ESET в Україні.