Продукти ESET отримали рекордну 80-ту нагороду «VB100»

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — повідомляє про те, що продукти ESET отримали рекордне 80-е визнання від експертів незалежної тестової лабораторії Virus Bulletin та тим самим відзначили 10-річчя отримання послідовних нагород «VB100». Таким чином, унікальна технологія NOD32® компанії ESET продовжує залишатися володарем найбільшої кількості нагород «VB100» у порівнянні з іншими виробниками антивірусних рішень.

«Починаючи з кінця дев'яностих років, продукти ESET регулярно беруть участь у порівняльних тестуваннях Virus Bulletin, щоразу показуючи відмінний результат. Ми вітаємо команду спеціалістів ESET з досягненням такого рубежу як 80 нагород «VB100» без єдиного пропущеного або неуспішного тестування», — говорить Джон Ховс, технічний експерт та керівник команди дослідників Virus Bulletin.

Успішне проходження сертифікації «VB100» показує можливості як антивірусних продуктів, так і команди дослідників виявляти «дикі» загрози з мінімальною кількістю помилкових спрацювань. «Відсутність невдач протягом десяти років говорить про високий стандарт і надійність програмного забезпечення ESET», — розповідає Журай Малчо, голова вірусної лабораторії ESET.

Згідно з результатами тестування Virus Bulletin, проведеного в червні 2013 на платформі Windows Server 2012, рішення ESET досягли вражаючих результатів у всіх категоріях: «Інтуїтивний та зручний інтерфейс, що поєднує в собі простоту, стильний дизайн і прекрасне розташування конфігурацій». Крім цього, у підсумковому звіті спеціалісти Virus Bulletin додають: «Рівень виявлення чудовий, з відмінними оцінками в усіх категоріях, без будь-яких проблем з «дикими» загрозами або налаштуваннями очищення»..

«Основною нашою метою в ESET завжди був надійний захист комп'ютерів та інформації користувачів при мінімальному впливі на роботу системи. Сьогодні продукти ESET не тільки використовують, але і рекомендують мільйони користувачів у всьому світі, і ця нагорода «VB100» є ще одним доказом високої здатності ESET забезпечувати безпеку своїх користувачів онлайн, дозволяючи при цьому повною мірою насолодитися всіма перевагами цифрового світу», — розповідає Річард Марко, виконавчий директор компанії ESET.

Якість захисту різних платформ і перевагу рішень ESET над продуктами інших антивірусних виробників підтверджує не тільки отримана 80-а нагорода «VB100». Протягом останнього року продукти ESET були удостоєні нагороди від відомого видання «PCMag» — близько 25 мільйонів користувачів з усього світу рекомендували як пакетні рішення, так і окремі продукти ESET. Крім цього, рішення ESET були визнані кращими для захисту робочих станцій згідно з опитуванням, проведеного спеціалізованим журналом «Information Security Magazine»«Другий рік поспіль ESET отримує «золото» на думку наших читачів, що ще раз підтверджує лідируючий позиції словацької компанії на світовому ринку антивірусних рішень», — говориться у TechTarget.