ESET представляє нове рішення для захисту серверів Microsoft SharePoint Server 2013

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — оголошує про вихід нового продукту ESET Security для Microsoft SharePoint Server, який надає ефективний захист конфіденційної інформації, що зберігається в базах даних корпоративних користувачів. Даний продукт є ідеальним рішенням як для малих, так і великих підприємств.

Використовуючи рішення ESET Security для Microsoft SharePoint Server, компанії отримують захист в режимі реального часу всіх серверних операцій та файлової системи. Продукт ESET є потужним інструментом для захисту від різних шкідливих програм, експлойтів, цільових атак і раніше невідомих видів загроз. При цьому завдяки використанню високопродуктивної технології ThreatSense® споживання системних ресурсів залишається традиційно мінімальним.

«Поєднуючи в собі ключові функції продукту ESET File Security для Microsoft Windows Server з новим, спеціально розробленим плагіном, який легко інтегрується з Microsoft SharePoint, рішення ESET Security для Microsoft SharePoint Server надає додатковий рівень захисту для об'єктів, які зберігаються в базі даних Microsoft SharePoint», — розповідає В'ячеслав Зарицький, провідний технічний спеціаліст ESET в Україні.

Продукт включає в себе модулі антивіруса та антишпигуна, фільтрацію на основі правил, виявлення небезпечних дій, ESET SysInspector та ESET SysRescue. Завдяки технології ESET LiveGrid® це рішення ESET дозволяє адміністраторам корпоративної мережі застосовувати комплексні політики безпеки, здійснюючи сканування «за доступом» в режимі реального часу та глибоке сканування «на вимогу», а також виконуючи планове сканування всієї бази даних SharePoint. У новому продукті ESET також реалізовано можливість фільтрації на основі правил, що дозволяє задавати об'єкти сканування для оптимізації використання ресурсів. Крім цього, фінальна версія ESET Security для Microsoft SharePoint Server підтримує функцію віддаленого адміністрування, яке здійснюється за допомогою інструменту ESET Remote Administrator 5, що робить управління продуктом ще більш простим та зручним.

Основні переваги ESET Security для Microsoft SharePoint Server:

Антивірус та Антишпигун — знешкоджує всі види загроз, включаючи віруси, руткіти, черв'яки та шпигунські програми. У режимі реального часу здійснює сканування «за доступом» даних, що зберігаються на сервері, а також володіє всіма необхідними інструментами для надійного захисту сервера, такими як резидентний захист і перевірка «на вимогу». Продукт виконує заплановану перевірку або сканування «за вимогою» всіх об'єктів, що зберігаються в базі даних SharePoint. За допомогою функції самозахисту рішення забезпечує захист від несанкціонованого відключення антивірусної програми.

Фільтрація на основі правил — дозволяє адміністраторам встановлювати правила на ім'я файлу, розмір і реальні типи файлу. Це дає можливість контролювати та змінювати поведінку і права користувачів при завантаженні файлів, специфічних для бази даних SharePoint.

Мінімальне споживання системних ресурсів — забезпечує швидкість і точність роботи продукту при мінімальному впливі на роботу системи.

Ідентифікація атак і підозрілих дій — за допомогою пароля захищає від деінсталяції продукту, автоматично виключаючи критичні файли сервера, виявляючи серверне програмне забезпечення таке як Microsoft SQL Server та Microsoft IIS, і визначає ролі сервера. Як наслідок, знижується вплив на роботу системи за рахунок виключення критичних файлів сервера, таких як сховище даних і файлів сторінкової пам'яті при скануванні «за доступом».

ESET SysInspector — дозволяє здійснювати глибокий системний аналіз для виявлення потенційних загроз безпеки.

ESET SysRescue — дозволяє створювати завантажувальний образ з встановленим сканером ESET для очищення ретельно прихованих шкідливих програм і відновлення роботи системи.

Дізнатись більше про продукт ESET Security для Microsoft SharePoint Server та завантажити програму можна на сторінках офіційного українського сайту ESET.