Продукти ESET NOD32 Antivirus 7 та ESET Smart Security 7 з оновленим захистом від невідомих загроз доступні для тестування

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — оголошує про вихід бета-версії нового покоління флагманських продуктів для домашніх користувачів — ESET Smart Security® 7 та ESET NOD32® Antivirus 7. Сьома версія рішень ESET забезпечує передовий захист від невідомих видів загроз і має поліпшену систему очищення.

Побудоване на основі унікальної технології, нове покоління продуктів ESET надає ще більш якісний та надійний захист від нових, раніше невідомих шкідливих програм при традиційно мінімальному споживанні системних ресурсів. Більш того, розширений сканер пам'яті (ESET Advanced Memory Scanner), вбудований в сьому версію рішень ESET, запобігає зараженню комп'ютера зашифрованими загрозами, а покращене очищення допомагає користувачам видаляти складні руткіти, для знешкодження яких раніше використовувалися спеціальні інструменти.

«Сьогодні кіберзлочинці використовують різні методи вірусонаписання, які значно ускладнюють виявлення шкідливого ПО антивірусними програмами. Нова технологія, реалізована в сьомій версії продуктів ESET NOD32 Antivirus та ESET Smart Security, дозволяє виявляти навіть ретельно приховані загрози, запобігаючи тим самим здійснення різних видів шкідливих атак, — розповідає Пало Лука, технічний директор ESET. — Спеціалісти компанії ESET створюють продукти для забезпечення надійного захисту комп'ютерів, дозволяючи тим самим користувачам насолоджуватися усіма перевагами цифрового світу та залишатися при цьому в безпеці».

Поряд з великою кількістю функцій та переваг, сьома версія продуктів ESET NOD32 Antivirus® та ESET Smart Security® володіє додатковим рівнем захисту від різних видів загроз, побудованому на основі покращень технологій у сфері виявлення та очищення. Зазначимо, що в бета-версії поки що доступні тільки дві новинки, третя буде реалізована пізніше:

  • Розширений сканер пам’яті (ESET Advanced Memory Scanner) знешкоджує ретельно зашифровані загрози, спеціально створені для ускладнення їх виявлення антивірусними рішеннями. Завдяки розширеним можливостям для аналізу розшифрованих, «розібраних» файлів безпосередньо в пам'яті програмне забезпечення може ефективно знешкоджувати нові та невідомі шкідливі атаки.
  • Захист уразливостей мережевого протоколу (Vulnerability Shield) забезпечує надійний захист від спроб використання відомих уразливостей мережевих протоколів.

Дізнатися більш детальну інформацію про нові функції та завантажити бета-версію продуктів ESET Smart Security® 7 та ESET NOD32® Antivirus 7 можна на сторінках українського офіційного сайту eset.ua.