IT Security RoadShow 2013

Наступна новина

Компанія «ІСЕТ-Україна» взяла участь у регіональних конференціях в рамках програми IT Security RoadShow 2013. Ці заходи пройшли у березні-квітні 2013 року в трьох великих містах України — Донецьку, Дніпропетровську та Харкові.

На конференціях були представлені найбільш ефективні рішення провідних компаній у сфері інформаційних технологій. Заходи відвідали близько 300 учасників — керівники департаментів інформаційних технологій та ІТ-спеціалісти комерційних підприємств, державних організацій, навчальних закладів.

У рамках заходів В'ячеслав Зарицький, провідний технічний спеціаліст ESET в Україні, розповів про оновлену продуктову лінійку ESET та представив слухачам нове покоління рішень для захисту робочих станцій у корпоративній мережі — ESET Endpoint Antivirus та ESET Endpoint Security. Нові функції та додаткові переваги, мінімальне споживання системних ресурсів і можливість віддаленого управління, що здійснюється за допомогою інструменту ESET Remote Administrator 5, роблять дані продукти ESET ідеальними рішеннями як для малих і середніх підприємств, так і для великих організацій та корпорацій.

«Нове покоління продуктів ESET здатне забезпечити безпеку наших бізнес-користувачів на ще більш високому рівні. Нові технології, реалізовані в продуктах ESET Endpoint Antivirus та ESET Endpoint Security, забезпечують якісний та надійний захист від шкідливих атак, з високою точністю виявляють з'єднання з небажаними або небезпечними системами, а також запобігають витік і крадіжку конфіденційної інформації. Таким чином, у поєднанні з хмарними технологіями в сервісі репутацій, нове покоління рішень ESET здатне протистояти навіть найбільш витонченим видам кіберзагроз», — розповідає В'ячеслав Зарицький, провідний технічний спеціаліст ESET в Україні.

Крім цього, користувачам була представлена шоста версія флагманських продутов ESET — ESET NOD32 Antivirus 6 та ESET Smart Security 6, а також оновлені рішення ESET для захисту серверів підприємства.

Після закінчення доповідей було задано багато цікавих питань і розіграно велику кількість пам'ятних подарунків. Головним призом від компанії ESET стала коробкова версія комплексного рішення нового покоління — ESET Smart Security 6.