ESET представляє нові рішення для захисту серверів Microsoft Exchange Server та Microsoft SharePoint Server 2013

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — оголошує про вихід нової версії 4.5 продукту ESET Mail Security для Microsoft Exchange Server, який надає якісний захист поштових скриньок та серверів у корпоративній мережі. Крім цього, спеціалісти ESET представляють реліз-кандидат версію рішення ESET Security для Microsoft SharePoint Server — єдиного продукту на ринку антивірусного ПЗ, який забезпечує безпеку серверів Microsoft SharePoint Server 2013.

«Нова версія продукту ESET Mail Security для широко популярних платформ Microsoft Exchange Server призначений для запобігання шкідливим атакам на поштові скриньки компанії. Більш того, 4.5 версія продукту забезпечує повний захист не тільки серверів, але і власної файлової системи, — розповідає В'ячеслав Зарицький, провідний технічний спеціаліст ESET в Україні. — Оновлений продукт ESET також підтримує нові платформи — Windows Server 2012 та Mail Server 2013».

Забезпечуючи всебічний захист електронної кореспонденції від різних видів загроз на рівні поштового шлюзу, продукт ESET Mail Security для Microsoft Exchange Server 4.5 з високою точністю здійснює сканування трафіку електронної пошти в корпоративній мережі та надає безпеку листів, що зберігаються в базі даних Exchange. Крім того, використовуючи даний продукт, компанія отримує додаткову перевагу у вигляді покращеного антиспам захисту, налаштування якого тепер повністю інтегроване в графічний інтерфейс користувача.

Однією з основних переваг рішення ESET Mail Security для Microsoft Exchange Server 4.5 є визначення реального типу файлу, вбудоване в сканування на основі правил, та покращений процес інсталяції, який спрощує перехід користувачів ESET на нові версії продукту. Детектування реального типу файлу дозволяє адміністратору корпоративної мережі застосовувати політики для певного типу вмісту електронних листів. Майстер інсталяції дає можливість користувачам здійснити перехід на всі попередні версії програми (4.2 або 4.3), в той час як командний рядок eShell дозволяє адміністраторам запускати скрипти для виконання дій та створення або зміни налаштувань. Адміністратор може контролювати продуктивність сервера в режимі реального часу, запобігаючи несподіваним збоям у роботі сервера.

Інструмент централізованого управління ESET Remote Administrator дозволяє віддалено здійснити всі необхідні налаштування продукту, роблячи тим самим ESET Mail Security для Microsoft Exchange Server 4.5 ідеальним рішенням для всіх типів організацій. Відзначимо, що в січні 2013 року даний продукт ESET був удостоєний нагороди «VBSpam +» від фахівців незалежної тестової лабораторії Virus Bulletin. Завдяки високому рівню виявлення спаму (99,83 %) і мінімальній кількості помилкових спрацювань продукт ESET Mail Security для Microsoft Exchange Server був визнаний одним з кращих рішень.

Ще одним досягненням ESET останнім часом став вихід реліз-кандидат версії продукту ESET Security для Microsoft SharePoint Server. Дане рішення ESET дозволяє корпоративним користувачам популярного програмного забезпечення для управління внутрішнім документообігом захистити конфіденційну інформацію, що зберігається в базах даних.

«Побудований на базі продукту ESET File Security для Microsoft Windows Server та маючи додатковий спеціальний компонент захисту SharePoint, новий продукт ESET став першим на ринку антивірусного програмного забезпечення для захисту нової версії серверів Microsoft SharePoint Server 2013», — говорить Ігнасіо Сбампато, керівник відділу продажів та маркетингу компанії ESET. Це рішення дозволяє адміністраторам корпоративної мережі застосовувати комплексні політики безпеки, здійснюючи сканування за доступом у режимі реального часу та глибоке сканування на вимогу, а також виконуючи заплановане сканування всієї бази даних SharePoint. У новому продукті ESET також реалізована можливість фільтрації на основі правил, що дозволяє задавати файли для сканування для оптимізації використання ресурсів.

Побудовані на основі високопродуктивної технології ESET LiveGrid®, нові бізнес-рішення ESET здатні забезпечити швидкий таі якісний захист серверів Microsoft Exchange Server та SharePoint Server при мінімальному впливі на роботу системи. Дізнатися більше про продукти ESET Mail Security для Microsoft Exchange Server 4.5 та ESET Security для Microsoft SharePoint Server Реліз-кандидат, а також завантажити ці програми можна на сторінках офіційного українського сайту ESET.