CeBIT 2013: компанія ESET представила нові рішення для корпоративних і домашніх користувачів

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — взяла участь у найбільшій міжнародній виставці інформаційних технологій, телекомунікацій, ІТ-рішень та послуг — CeBIT 2013, яка проходила з 5 по 9 березня 2013 року в Ганновері. У центрі уваги 280 тисяч відвідувачів були нові інформаційно-комунікаційні технології, принципи передачі даних, а також хмарні обчислення. У свою чергу компанія ESET анонсувала вихід нового інструменту ESET® Secure Authentication, який забезпечує додатковий парольний захист корпоративної мережі під час її використання мобільними користувачами. Також в рамках виставки були представлені комплексні рішення ESET Smart Security 6 з вбудованим інструментом ESET Social Media Scanner та ESET Cyber Security Pro, а також нові бізнес-рішення ESET Endpoint Security та ESET Endpoint Antivirus.

Однією з найбільш яскравих подій в рамках виставки стала дискусія, присвячена мобільним пристроям і технологіям. Разом з представниками таких компаній як Deutsche Welle, Vodafone, Lufthansa Systems AG, Scout24 Holding та Intelligent Apps участь у цьому заході взяв Пало Лука, технічний директор ESET. Основною темою дискусії стала швидко зростаюча популярність портативних пристроїв. За словами спікерів, розгортання мереж 4G LTE та ультрависока швидкість з'єднань дозволять управляти різними процесами за допомогою мобільних пристроїв віддалено в режимі 24/7. При цьому актуальним продовжує залишатися питання безпеки використання портативних пристроїв.

«Мобільні технології розвиваються швидкими темпами, роблячи портативні пристрої невід'ємною частиною сучасного світу. Це необоротна тенденція, яка буде продовжуватися і в майбутньому. У зв'язку з цим значно збільшується кількість жертв мобільних шкідливих програм і цілеспрямованих атак, — говорить Пало Лука, технічний директор ESET. — Для ефективного протистояння цим і багатьом іншим видам загроз спеціалісти ESET використовують передові технології та сучасні інструменти захисту. Крім цього, ми продовжуємо оновлювати продуктову лінійку ESET новими рішеннями з ще більш розширеним функціоналом для надійного захисту мобільних пристроїв як домашніх, так і корпоративних користувачіві».

Під час виставки CeBIT 2013 компанія ESET представила одну з останніх новинок для забезпечення безпеки віддаленої роботи у корпоративній мережі — ESET® Secure Authentication. Цей продукт є простим і нересурсоємним рішенням, яке поряд з ім'ям користувача і паролем надає додатковий рівень захисту в процесі аутентифікації користувача при вході в корпоративну мережу. ESET ® Secure Authentication сумісний з такими операційними системами як iPhone, Android, BlackBerry, Windows Phone 7 і 8, Windows Mobile і інших мобільних пристроїв на базі J2ME. Рішення також підтримує аутентифікацію на основі SMS-повідомлень, що дозволяє використовувати його на більш ранніх моделях мобільних телефонів, які не підтримують дану програму ESET.

«ESET розширює свій портфель продуктів новим рішенням для забезпечення ІТ-безпеки корпоративних користувачів, відповідаючи тим самим на зростаючу потребу малого та середнього бізнесу в нових технологіях захисту. ESET® Secure Authentication (ESA) представляє собою готове рішення для невеликих підприємств, які не мають бажання та можливості купувати дороге апаратне забезпечення для двофакторної аутентифікації або не зацікавлені у розгортанні складних рішень», — розповідає Ігнасіо Сбампато, керівник відділу продажів та маркетингу компанії ESET.

ESET® Secure Authentication є ще одним рішенням для захисту конфіденційної інформації у корпоративній мережі в епоху мобільних технологій. У той час як інші рішення ESET для мобільних пристроїв надають захист даних, що зберігаються на смартфонах, програма ESET® Secure Authentication забезпечує безпеку доступу до корпоративної мережі з портативних пристроїв. Це свого роду клієнт-сервер система, в рамках якої сервер надає разовий пароль, а клієнт відображає його. Після цього користувач може використовувати даний унікальний код для аутентифікації у системі, що підтримується. ESET® Secure Authentication вже доступний користувачам у Північній Америці, у найближчі кілька тижнів буде представлений на певних європейських ринках, а в квітні і в Німеччині.

Окрім ESET® Secure Authentication, на своєму демонстраційному стенді компанія ESET представила нове покоління продуктів для корпоративних користувачів — ESET Endpoint Security та ESET Endpoint Antivirus. Сучасні технології сканування, в тому числі хмарні, а також багаторівнева система виявлення дозволяють цим рішеннями ESET забезпечувати проактивний захист робочих станцій від різних видів загроз. Мінімальне споживання системних ресурсів та можливість віддаленого управління за допомогою інструменту ESET Remote Administrator 5 роблять продукти ESET Endpoint Security та ESET Endpoint Antivirus кращими рішеннями для будь-якого підприємства.

Також під час виставки CeBIT 2013 відвідувачам була представлена нова шоста версія продуктів ESET для домашніх користувачів персональних комп'ютерів під управлінням ОС Windows — комплексного рішення ESET Smart Security 6 та потужної антивірусної програми ESET NOD32 Antivirus 6. Нове покоління продуктів ESET побудовано на основі прогресивної технології та володіє новими функціями, що забезпечує ще більш швидке та якісне виявлення та знешкодження всіх видів загроз. Крім цього, шоста версія продуктів ESET включає в себе інструмент ESET Social Media Scanner, що надає захист профілю, стіни, новин, особистих повідомлень від шкідливого контенту в соціальній мережі Facebook. Поряд з продуктами, призначених для захисту комп'ютерів на платформі ОС Windows, на стенді ESET відвідувачі також могли ознайомитися з новим рішенням ESET Cyber Security Pro, створеного спеціально під Mac. Завдяки додатковим модулям, даний продукт ESET не тільки забезпечує захист комп'ютерів від шкідливих програм, включаючи загрози, призначені для операційних систем Windows та Linux, але і дозволяє контролювати використання дітьми Інтернет-мережі, забезпечує безпеку при здійсненні онлайн покупок і різних банківських операцій, а також дає можливість дозволити або заблокувати всі вхідні та вихідні з'єднання певних програм, сервісів або портів.