CLOUD Computing Summit 2013

Наступна новина

Компанія «ІСЕТ-Україна», що представляє продукти ESET на території України, взяла участь у форумі «CLOUD Computing Summit 2013», який відбувся 01 березня 2013 у Києві.

Безперервно зростаючі потреби сучасного бізнесу диктують попит на гнучкі, масштабовані та економічні сервіси, які надаються у хмарному середовищі. Саме «хмари» на сьогоднішній день є найбільш перспективним середовищем для розміщення корпоративних сервісів різних бізнес-програм — від CRM-систем до бухгалтерських програм, від управління базами даних до веб-конференцій, комунікаційних центрів та мобільних програм.

У зв'язку з цим компанія «Бізнес Самміт» зібрала експертів та лідерів галузі у сфері інформаційних технологій, провайдерів послуг та рішень, які представили численні сервіси на основі хмарних обчислень, рішення для інфраструктури та забезпечення всебічної безпеки хмарних середовищ і програм. Таким чином, учасники форуму отримали можливість об'єктивного вибору найкращих рішень для впровадження на малих та великих підприємствах, у державних організаціях та інших компаніях.

Масштабна ділова подія зібрала близько 150 учасників — ТОП-менеджерів, ІТ-професіоналів, керівників профільних департаментів, власників різних компаній, експертів та аналітиків ринку, а також представників ЗМІ.

У рамках програми форуму В'ячеслав Зарицький, провідний технічний спеціаліст ESET в Україні, розповів про проактивні та хмарні технології, які використовуються продуктами ESET для виявлення та знешкодження різних видів загроз. Крім цього, слухачам була представлена оновлена продуктова лінійка ESET для забезпечення безпеки серверів, а також нове покоління рішень для захисту робочих станцій — ESET Endpoint Antivirus та ESET Endpoint Security. Нові функції та додаткові переваги, мінімальне споживання системних ресурсів і можливість віддаленого управління, що здійснюється за допомогою інструменту ESET Remote Administrator 5, роблять дані продукти ESET ідеальними рішеннями як для малих та середніх підприємств, так і для великих організацій та корпорацій.

«Нове покоління продуктів ESET здатне забезпечити безпеку наших бізнес-користувачів на ще більш високому рівні. Нові технології, реалізовані в продуктах ESET Endpoint Antivirus та ESET Endpoint Security, забезпечують якісний та надійний захист від шкідливих атак, з високою точністю виявляють з’єднання з небажаними або небезпечними системами, а також запобігають витоку та крадіжці конфіденційної інформації. Таким чином, у поєднанні з хмарними технологіями в сервісі репутацій нове покоління рішень ESET здатне протистояти навіть найбільш витонченим видам кіберзагроз », — розповідає В'ячеслав Зарицький, провідний технічний спеціаліст ESET в Україні.

Після доповіді серед делегатів відбувся розіграш призів, одним з яких стала коробкова версія комплексного рішення нового покоління — ESET Smart Security.

Крім цього, протягом дня в залі працював стенд, на якому відвідувачі заходу мали можливість більш детально ознайомитися з рішеннями ESET та задати питання технічному спеціалісту.