Бізнес-рішення ESET отримали нагороду «VBSpam+» та сертифікат «ICSA Labs»

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — повідомляє, що рішення ESET Endpoint Security отримало визнання та сертифікат лабораторіі ICSA Labs, а продукт ESET Mail Security для Microsoft Exchange Server показав відмінний результат у виявленні спаму, завдяки чому був удостоєний нагороди «VBSpam+».

Одним з останніх досягнень ESET стало визнання від спеціалістів незалежної тестової лабораторії Virus Bulletin. Завдяки високому рівню виявлення спаму (99,83 %) та мінімальній кількості помилкових спрацювань продукт ESET Mail Security для Microsoft Exchange Server був визнаний одним з кращих рішень. «Під час останнього тестування продукт ESET показав ще більш високий рівень виявлення спаму — пропущено лише 1 з 575 небажаних повідомлень, при цьому жоден легітимнй електронний лист не був заблокований», — говориться у звіті Virus Bulletin, що ще раз підтверджує надійність та ефективність антиспам захисту рішення ESET Mail Security.

Крім цього, після ретельного тестування на платформах Windows 7 та Windows 8 продукт ESET Endpoint Security отримав визнання та сертифікат від спеціалістів лабораторії ICSA Labs. Більш того, поряд з даним рішенням сертифікацію ICSA Labs успішно пройшла Бізнес-версія продукту ESET для захисту Mac OS X.

Отримані нагороди та визнання спеціалістів незалежних тестових лабораторій вкотре доводять високий рівень технологій та лідируючі позиції продуктів ESET на ринку програмного забезпечення.