Продукт ESET визнано кращим у 2012 році за тестуванням AV-Comparatives

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — повідомляє про те, що ESET Smart Security 5 визнаний кращим продуктом у 2012 році та отримав нагороду «Top Rated Product of 2012» від незалежної тестової лабораторії AV-Comparatives.

Протягом року велика кількість антивірусних продуктів різних світових виробників були удостоєні високих нагород AV-Comparatives. У зв'язку з цим спеціалісти лабораторії вирішили виділити кращі рішення 2012 року. Для цього всі оцінки, отримані кожним продуктом, були переведені в бали в наступному еквіваленті: «Tested» = 0, «Standard» = 5, «Advanced» = 10, «Advanced+» = 15, і підсумовані. Звання кращого були удостоєні рішення, загальна оцінка яких склала 105 балів і вище. При цьому не розглядалися продукти, які показали низькі результати під час перевірки захисту в реальних умовах і в тестуваннях якості виявлення та захисту (незважаючи на високі показники в тестах на продуктивність).

«Поряд з незмінно високою продуктивністю, продукт ESET вразив нас простим і зручним дизайном графічного інтерфейсу користувача, — розповідає Андрес Клементі, засновник та президент AV-Comparatives. — Документація та онлайн бази знань ESET продовжують бути показником стандарту».

Рішення ESET Smart Security 5 зайняло друге місце в загальній категорії продуктивності, показавши низький вплив на роботу системи. Крім цього, продукт ESET став також срібним призером у категорії помилкових спрацювань та увійшов до трійки лідерів з мінімальним показником помилкових спрацювань у тестуваннях AV-Comparatives у 2012 році.

«На наш погляд, ESET Smart Security 5 зберіг в собі вражаючу простоту та легкість у використанні, а також доцільні налаштування за замовчуванням і доступні інформаційні повідомлення, реалізовані в попередніх версіях», — зазначається в підсумковому звіті AV-Comparatives за 2012 рік.