Читачі журналу «PCMag» рекомендують продукти ESET для захисту корпоративного середовища

Наступна новина

Компанія ESET - лідер у галузі розробки антивірусного програмного забезпечення - повідомляє про те, що продукти ESET для захисту корпоративного середовища отримали визнання читачів журналу «PCMag» та удостоєні нагороди «Consumer Recommended». Таким чином, рішення ESET вкотре довели свою конкурентоспроможність і перевагу на ринку.

Нагорода PCMag вважається одним з основних доказів високої лояльності до бренду та задоволеності користувачів. Для визначення переможців у кожній номінації видання PCMag проводить опитування 25 мільйонів своїх читачів у різних країнах. У процесі анкетування респонденти оцінюють технології та продукти, які вони використовують, за такими категоріями як ціна, дизайн, довіру, надійність і зручність. Крім цього, редакція журналу також просить вказати загальне задоволення користувачів з точки зору якості обслуговування та надання технічної підтримки.

«Основним критерієм для отримання нагороди антивірусним рішенням є забезпечення надійного захисту без зниження продуктивності системи, - говориться у звіті PCMag.com. - Кожен виробник прагне досягти певного балансу між цими критеріями, але в цьому році краще всіх справилася із завданням компанія ESET, залишивши далеко позаду відомих у всьому світі вендорів».

Нагорода «Consumer Recommended» присуджується тільки продуктам, які показують високий рівень задоволеності користувачів протягом року. Продукти ESET отримали відмінні оцінки у 2012 році, що дозволило їм не тільки обійти, але й залишити далеко позаду рішення з безпеки провідних виробників програмного забезпечення. Більш того, рівень лояльності споживачів до торгової марки ESET склав 85 %. Дана оцінка показує схильність споживачів рекомендувати продукти або послуги, пропоновані під певним брендом.

«Ми дуже раді отримати визнання читачів журналу PCMag у даній категорії, тому хотіли б подякувати всім нашим користувачам і мільйонам учасників опитування, які віддали перевагу продуктам ESET, - говорить Річард Марко, виконавчий директор ESET. - Основною нашою місією завжди було задоволення потреби користувачів у якісному та надійному захисті. Так буде й надалі».