AV-Comparatives підтверджує — рішення ESET підтримують Windows 8

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — повідомляє про те, що продукти ESET NOD32 Antivirus 5 та ESET Smart Security 5 підтримують нову операційну систему Microsoft Windows 8. Даний факт підтверджують результати незалежного тестування AV-Comparatives.

Починаючи з 26 жовтня 2012 року, користувачам у всьому світі стала доступна нова операційна система Windows 8. У зв'язку з цим спеціалісти лабораторії AV-Comparatives провели тестування 28 найбільш популярних антивірусних рішень від 14 провідних розробників програмного забезпечення на їх сумісність з даною операційною системою.

Дослідження проводилося у два етапи. Спочатку спеціалісти AV-Comparatives інсталювали антивірусні програми на комп'ютер з встановленою пробною версією операційної системи Windows 8. Після цього здійснювалося підключення кожного комп'ютера до Інтернет-мережі з подальшим завантаженням великого обсягу даних, що дозволило створити максимально наближені до реальності умови для перевірки коректної роботи кожного рішення. Основними вимогами до антивірусних програм при роботі на Windows 8 були високий рівень виявлення, безпомилковий процес інсталяції, коректна робота всіх функцій захисту. За підсумками випробування був сформований список антивірусних продуктів, які сумісні з новою операційною системою.

Проведене тестування підтвердило — інсталяція антивірусних продуктів ESET NOD32 Antivirus 5 та ESET Smart Security 5 на операційну систему Windows 8 здійснюється без помилок, на продуктивність системи рішення не впливають, при роботі антивірусних рішень критичних збоїв не виявлено. Подивитися детальні результати тестування можна на офіційному сайті AV-Comparatives.