ESET Security для Microsoft SharePoint Server доступний для тестування

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — оголошує про початок публічного тестування продукту ESET Security для Microsoft SharePoint Server. Поєднуючи в собі ключові функції продукту ESET File Security для Microsoft Windows Server з новим, спеціально розробленим плагіном, який легко інтегрується з Microsoft SharePoint, рішення ESET Security для Microsoft SharePoint Server надає додатковий рівень захисту для об'єктів, що зберігаються в базі даних Microsoft SharePoint.

«Спеціалісти ESET постійно працюють над розширенням продуктової лінійки для задоволення потреб у захисті як домашніх, так і корпоративних користувачів, — розповідає В'ячеслав Зарицький, провідний технічний спеціаліст ESET в Україні. — Нове рішення призначене для забезпечення безпеки конфіденційної інформації, яка зберігається на серверах Microsoft SharePoint, часто використовуваних сьогодні як малими, так і великими підприємствами».

Використання високопродуктивної технології ThreatSense® і спеціально розробленого плагіна для здійснення сканування «за доступом» та «за вимогою», функція планування завдань, вдосконалений механізм поновлення і традиційно мінімальне споживання системних ресурсів роблять продукт ESET Security для Microsoft SharePoint Server потужним інструментом для захисту від різних шкідливих програм, експлойтів, цільових атак і раніше невідомих видів загроз.

Основні функції та переваги продукту:

  • Фільтрація на основі правил
  • Сканування будь-якої інформації, що зберігається в базі даних SharePoint
  • Автоматичне виявлення та виключення критичних файлів сервера
  • Ліквідація всіх типів загроз, включаючи віруси, руткіти, поштові черв'яки та шпигунські програми

Звертаємо увагу користувачів, що на стадії бета-тестування консоль ESET Remote Administrator не підтримує рішення ESET Security для Microsoft SharePoint Server. Тим не менш, команда спеціалістіів ESET працюють над інтеграцією консолі та планують реалізувати підтримку інструменту віддаленого управління у фінальній версії продукту, вихід якої очікується в другій половині 2013 року.

Нагадуємо, що продукт ESET Security для Microsoft SharePoint Server знаходиться в бета-версії та не є остаточним варіантом продукту. Дана версія не містить усіх функцій і можливостей, які будуть реалізовані у фінальних релізах. Рекомендуємо не встановлювати бета-версії продуктів на пристрої та / або системи зберігання секретних даних. Бета-версія продукту ESET Security для Microsoft SharePoint Server доступна для тестування користувачам.