Продукти ESET впевнено лідирують у тестуваннях AV-Comparatives

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — повідомляє про те, що продукт ESET NOD32 Antivirus 5.2 отримав найвищу оцінку та нагороду «Аdvanced+» за результатами порівняльного тестування продуктивності антивірусних програм, а рішення ESET Endpoint Security визнаний кращим для захисту корпоративної мережі згідно з останнім звітом спеціалістів незалежної лабораторії AV-Comparatives.

Легендарний продукт ESET NOD32 Antivirus отримав найвищу оцінку «дуже швидкий» («very fast») в дев'яти з десяти категорій, а саме при перевірці таких функцій як копіювання та завантаження файлів, запуск програм, архівування та розархівування, інсталяція та деінсталяція програм, кодування та розкодування.

Відзначимо, що тестування AV-Comparatives припускає трирівневу систему оцінювання — «Standard», «Advanced» та «Advanced+». Для отримання найвищої нагороди «Advanced +» антивірусні програми повинні показати не тільки високий рівень виявлення загроз, але і мінімальний вплив на роботу системи. За результатами дослідження, продукт ESET NOD32 Antivirus отримав 187,7 балів з 200 можливих. Такий результат дозволив антивірусній програмі ESET не тільки отримати найвищу нагороду, але й обійти рішення таких світових вендорів як Sophos®, Лабораторія Касперського®, Symantec ™, McAfee® та Trend Micro™.

«Продукт ESET удостоєний вже восьмою нагородою «Advanced+»в останніх тестуваннях на продуктивність, — розповідає Андрес Клементі, засновник і президент AV-Comparatives. — Постійна тенденція зростання говорить про те, що продукти ESET регулярно удосконалюються, збільшуючи ефективність, продуктивність і швидкість роботи. При цьому вплив на роботу системи завжди залишається мінімальним. Більш того, високі результати в тестуванні на виявлення та в реальних умовах роблять ESET претендентом на звання кращого антивірусного продукту за версією AV-Comparatives».

У жовтні 2012 року спеціалісти AV-Comparatives також проводили щорічне тестування рішень для корпоративних користувачів, в якому взяли участь продукти ESET Endpoint Security та ESET Mail Security. Обидва рішення ESET отримали визнання та були удостоєні нагородою «Approved Corporate Product». Крім якості виявлення, спеціалісти лабораторії також підкреслили в продуктах ESET простий та зрозумілий інтерфейс користувача. Відзначимо, що в ході тестування основним завданням був захист робочих станцій продуктом ESET Endpoint Security та поштових серверів рішенням ESET Mail Security, для віддаленого розгортання та управління якими використовувався інструмент ESET Remote Administrator.

«ESET Remote Administrator представляє собою багатофункціональну консоль, яка володіє всіма можливостями, необхідними для корпоративного середовища. Дизайн даного інструменту дозволяє легко моніторити та управляти різними завданнями, що робить ESET Remote Administrator кращим рішенням для малого та середнього бізнесу», — відзначають спеціалісти AV-Comparatives у своєму звіті.

Крім цього, варто також зазначити, що продукти ESET Endpoint Security (на платформі Windows 7, 64-біт) та ESET NOD32 Antivirus Бізнес-версія (на платформі Mac OS X) показали високі результати в ході останнього тестування ICSA Labs. Із загальним рівнем виявлення «диких» вірусів 100 % дані рішення ESET чудово впоралися з випробуванням, яке проходило на Anti-Virus Desktop / Server Detection Criteria 4.1 з використанням баз вірусних сигнатур за серпень 2012 року.

Більш детальна інформація про тестування продуктивності антивірусних програм («Performance Test») і корпоративних рішень («Corporate Report») спеціаілстами лабораторії AV-Comparatives доступна для завантаження користувачам.