Шосте покоління продуктів ESET на сторожі безпеки користувачів

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — оголошує про вихід шостої версії флагманських продуктів для домашніх користувачів — комплексного рішення ESET Smart Security 6 і потужної антивірусної програми ESET NOD32 Antivirus 6. Нове покоління продуктів ESET побудовано на основі прогресивної технології та володіє новими функціями, що забезпечує ще більш швидке і якісне виявлення та знешкодження всіх видів загроз.

«Більше 25 років кілька поколінь дослідників і розробників ESET протистоять різним видам шкідливих програм. Такий колосальний досвід і використання принципу ноу-хау дозволяє не тільки постійно вдосконалювати існуючі, але і впроваджувати нові технології. Наприклад, такі новинки як функція Антикрадій, яка забезпечує захист від крадіжки портативних комп'ютерів, і покращена функція захисту від фішинг-атак», — розповідає Пало Лука, технічний директор ESET.

Унікальна функція Антикрадій, реалізована в продукті ESET Smart Security 6, дозволяє визначати місцезнаходження загубленого ноутбука, а також надає можливість непомітно стежити за діяльністю на вкраденому пристрої. У той же час вбудований модуль для захисту від фішинг-атак запобігає крадіжці персональних даних та конфіденційної інформації.

«Вихід нової версії флагманських продуктів ESET дуже важливий для нас. Ми вдячні не тільки нашим дослідникам і розробникам, але і користувачам, які назвали функції захисту від крадіжки ноутбука та несанкціонованого доступу до конфіденційної інформації найбільш важливими у функціоналі антивірусних продуктів. Ми завжди намагаємося прислухатися до думки користувачів і реалізовувати їх потреби у продуктах ESET», — говорить Річард Марко, виконавчий директор ESET.

За результатами дослідження Online Security Brand Tracker, захист від фішингових веб-сайтів є найбільш важливим для 68 % користувачів у всьому світі, в той час як третю позицію за ступенем необхідності займає функція захисту від крадіжки персональних даних. Варто відзначити, що в ході останнього тестування AV-Comparatives продукт ESET Smart Security 6 із загальним результатом виявлення фішинг-загроз 94 % був визнаний одним з найбільш ефективних рішень. У даному продукті ESET реалізований модуль, що володіє розширеною базою фішингових сайтів, а також інформацією, отриманою від користувачів через портал phishing.eset.com. Ще однією популярною функцією, яку відзначили 42 % користувачів, є Антикрадій, що дозволяє віддалено блокувати та видаляти інформацію, яка зберігається на вкраденому ноутбуці, а також визначати місцезнаходження загубленого пристрою. Крім цього, проведене опитування показало, що у 80 % випадках найбільшим попитом користується захист персональних даних і портативних пристроїв. Це пояснюється тим, що комп'ютерні користувачі все частіше стають мобільними та підключаються до мережі Інтернет за допомогою ноутбуків або нетбуків.

«Функція захисту від крадіжки портативного комп'ютера є невід'ємною частиною безпеки, яка повинна бути доступна нашим користувачам без додаткових витрат. Саме тому, на відміну від багатьох інших виробників антивірусних продуктів, які пропонують дану можливість в окремому додатку, ми реалізували функцію Антикрадій поряд з багатьма іншими перевагами в продукті ESET Smart Security 6», — говорить Ігнасіо Сбампато, керівник департаменту продажів і виконавчий директор ESET.

У першу чергу фінальний реліз шостої версії продуктів ESET вийшов у таких країнах як Словаччина, Чехія та Україна.

«Ми дуже пишаємося, що українські користувачі отримали можливість почати першими використовувати нове покоління продуктів ESET і тим самим забезпечити максимальний захист своїх комп'ютерів. Хочу висловити особливу подяку дослідникам і розробникам, а також українській команді ESET, які доклали велику кількість зусиль у процесі тестування та локалізації нових версій продуктів, — говорить Олексій Герасимчук, виконавчий директор ESET в Україні. — Також слід зазначити, що всі ліцензійні користувачі продуктів ESET Smart Security та ESET NOD32 Antivirus можуть вже сьогодні зробити безкоштовний перехід на шосту версію рішення, що використовується».

Основні функції та переваги продукту ESET Smart Security 6:

Антикрадій — автоматично визначає місцезнаходження вкраденого комп'ютера та відображає його положення на карті як тільки пристрій з'являється онлайн у видимій Wi-Fi мережі.

Захист від фішинг-атак — запобігає спробам несанкціонованого доступу до конфіденційної інформації, такої як імена користувачів, паролі, дані за банківськими реквізитами та кредитних картках, за допомогою підроблених веб-сайтів, дуже схожих на оригінальні.

Персональний брандмауер — запобігає несанкціонованому віддаленому доступу до комп'ютера та крадіжці інформації, що зберігається на ньому, забезпечуючи тим самим безпеку при здійсненні онлайн покупок і онлайн платежів, спілкуванні в соціальних мережах.

Батьківський контроль — забезпечує безпеку дітей в глобальній мережі Інтернет, надаючи можливість контролювати контент веб-пошуку відповідно до віку дитини.

Основні функції та переваги продуктів ESET NOD32 Antivirus 6 и ESET Smart Security 6:

Антивірус і Антишпигун — забезпечує проактивний захист від усіх видів онлайн та оффлайн загроз і запобігає поширенню шкідливих програм на інші комп'ютери.

Сканування на основі хмарних технологій — підвищує швидкість сканування за допомогою створення «білих» списків на основі інформаційної бази репутацій файлів.

Сканування під час завантаження файлів — скорочує час сканування специфічних типів файлів, таких як архіви або файли великих розмірів, вже під час завантаження.

Більш детальна інформація про продукти ESET NOD32 Antivirus 6 та ESET Smart Security 6 доступна на українському офіційному сайті ESET. П'яте покоління продуктів ESET доступне для завантаження користувачам.