RoadShow 2012

Наступна новина

Компанія «ІСЕТ-Україна» взяла участь у регіональних конференціях в рамках роад-шоу «Безпека, відеоспостереження, корпоративна інфраструктура 2012», організованого видавничим домом «СофтПрес». Дані заходи пройшли у вересні-жовтні 2012 року в різних містах України — Севастополі, Одесі, Херсоні, Миколаєві, Донецьку, Луганську та Харкові.

На конференціях були представлені найбільш ефективні рішення провідних компаній у сфері фізичної безпеки та інформаційного захисту, таких як ESET, Eaton, Samsung, QNAP, ZYXEL. Заходи відвідали більше 300 спеціалістів, які представляли комерційні підприємства та державні організації різних сфер діяльності — промислової, будівельної, транспортної, харчової та багатьох інших.

У рамках заходів Олександр Іллюша, провідний технічний спеціаліст ESET в Україні, розповів слухачам про актуальність антивірусного захисту, сучасні загрози та тенденції їх розвитку, ознайомив учасників конференцій з технологіями та рішеннями ESET для захисту корпоративних мереж. Крім цього, користувачам було представлено нове покоління продутів ESET для забезпечення безпеки робочих станцій підприємств — комплексне рішення ESET Endpoint Security та класична антивірусна програма ESET Endpoint Antivirus.

«Необхідність захисту корпоративних систем в умовах постійного зростання їх масштабів та ролі у бізнесі є безперечною. З урахуванням випереджальних темпів поширення та вдосконалення загроз сучасні підходи до забезпечення інформаційної безпеки вимагають великих ресурсів як матеріальних, так і технічних. Саме тому службам безпеки підприємств слід приділяти особливу увагу оптимізації систем корпоративної безпеки, — говорить Олександр Іллюша, провідний технічний спеціаліст ESET в Україні. — Нове покоління продуктів ESET здатне забезпечити безпеку наших бізнес-користувачів на ще більш високому рівні. Нові технології, реалізовані в продуктах ESET Endpoint Antivirus та ESET Endpoint Security, забезпечують якісний та надійний захист від шкідливих атак, з високою точністю виявляють з’єднання з небажаними або небезпечними системами, а також запобігають витік і крадіжку конфіденційної інформації. Таким чином, використовуючи такі прогресивні технології як хмарні та ThreatSense, нове покоління рішень ESET здатне протистояти навіть найбільш витонченим видам кіберзагроз».

Усі доповіді викликали у слухачів великий інтерес та супроводжувалися безліччю питань, що вкотре підтвердило актуальність і необхідність проведення подібних заходів.