Продукт ESET Mail Security для IBM Lotus Domino 4.5 доступний для завантаження

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — оголошує про вихід продукту ESET Mail Security для IBM Lotus Domino версії 4.5, призначеного для захисту поштових серверів.

Поряд з важливими виправленнями та покращеннями архітектури для забезпечення більш високої стабільності, нова версія продукту володіє декількома цікавими удосконаленнями. Перш за все, це новий сканер перевірки баз даних «на вимогу», який тепер доступний в окремому розділі в головному графічному інтерфейсі користувача. Ця функція дозволяє адміністраторам запускати перевірку як всієї бази даних, так і тільки певних вузлів структури бази даних. Дана функція інтегрована також у планувальник завдань.

Крім цього, в оновленому продукті ESET реалізовано новий механізм виявлення, який дозволяє адміністраторам здійснювати необхідні дії з вкладеннями електронних листів та іншими об'єктами бази даних на основі реальних типів файлів.

«Спеціалісти ESET розуміють, наскільки важливою для будь-якої бізнес-структури є безпека Інтернет-з'єднань і надійний захист електронної пошти. Продукт ESET Mail Security для IBM Lotus Domino 4.5 використовує нову технологію та володіє додатковими перевагами для забезпечення якісного та ефективного захисту критично важливих поштових серверів IBM Lotus Domino, — розповідає Дмитро Борщан, провідний технічний спеціаліст ESET в Україні. — Крім цього, дане рішення включає в себе інструмент централізованого управління ESET Remote Administrator, який надає можливість системним адміністраторам здійснювати повний контроль над безпекою в корпоративній мережі з єдиної консолі».

Відзначимо, що в липні 2012 року завдяки антиспам модулю, реалізованого у всіх продуктах ESET для захисту поштових серверів, рішення ESET було удостоєно нагороди «VBSpam» від незалежної тестової лабораторії Virus Bulletin. Випробування проводилося на продукті ESET Mail Security для Microsoft Exchange Server, який показав високі результати в детектуванні шкідливих повідомлень і зайняв лідируючу позицію серед провідних антивірусних рішень.

Основні переваги продукту ESET Mail Security для IBM Lotus Domino 4.5:

  • сканування «на вимогу» та планувальник виконання перевірки інформаційних баз;
  • виявлення на основі реальних типів файлів;
  • антивірусний захист на рівні хосту;
  • антивірусний захист на рівні хоста
  • антивірусний та антиспам захист поштових серверів (на рівні інформаційних баз і SMTP);
  • розширені конфігурації антиспам модуля (у графічному інтерфейсі користувача);
  • журнали спаму та «сірих» списків з можливістю детального перегляду;
  • автоматичні виключення;
  • інтегрований командний рядок eShell.

Нова версія продукту ESET Mail Security для IBM Lotus Domino доступна для завантаження користувачам.