Читачі журналу «Information Security Magazine» назвали продукт ESET кращим рішенням для захисту робочих станцій

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — повідомляє про те, що продукт ESET NOD32 Antivirus 4 Бізнес-версія визнаний кращим рішенням для захисту робочих станцій згідно з опитуванням читачів спеціалізованого журналу «Information Security Magazine». Завдяки найвищим оцінками в декількох категоріях продукт ESET не тільки отримав «золото» («Gold Award»), але й з легкістю обійшов такі рішення як Kaspersky та Sophos.

Читачі високо оцінили здатність антивірусної програми ESET виявляти та блокувати невідомі шкідливі програми і «0-денні» загрози, частоту та швидкість оновлення баз сигнатур, а також окупність продукту (ROI). Також був підкреслений той факт, що рішення ESET має низькі системні вимоги та працює непомітно у фоновому режимі. Крім цього, читачі відзначили стабільну та якісну роботу продукту ESET на операційних системах Mac. Відзначимо, що ESET NOD32 Antivirus є єдиною антивірусною програмою, сертифікованою ICSA Labs для комп'ютерів на базі Windows і Mac.

«На сьогоднішній день наші читачі є одними з найбільш обізнаних і активних ІТ-спеціалістів. Виставлені ними оцінки відображають технічні здібності та практичне застосування продуктів, — розповідає віце-президент і редактор журналу «Information Security Magazine». — Сформовані нами рейтинги покликані ознайомити споживачів з можливостями продуктів і допомогти у виборі рішення, яке відповідає заданим критеріям».

ESET Endpoint Antivirus — нове покоління продукту ESET NOD32 Antivirus Бізнес-версія — представляє собою рішення з безпеки, що забезпечує максимальний захист платформ Windows і Mac від різних видів загроз при мінімальному споживанні системних ресурсів. Використовуючи технологію сканування ThreatSense®, завжди готову протистояти шкідливим атакам, продукт ESET Endpoint Antivirus надає якісний та надійний захист комп'ютерів від усіх видів зовнішніх загроз, не знижуючи рівень продуктивності системи.

«Ми вдячні читачам журналу «Information Security Magazine» за визнання антивірусного продукту ESET кращим рішенням для захисту робочих станцій і, відповідно, за отриману нагороду, — говорить Річард Марко, виконавчий директор ESET. — Наша міжнародна команда дослідників і розробників працюють цілодобово, щоб забезпечити безпеку цифрових світів користувачів, і дане визнання є високою оцінкою для кожного спеціаліста ESET».

Сім років поспіль видання «Information Security Magazine» проводить опитування своїх читачів з метою визначити кращі рішення у сфері інформаційної безпеки. В останньому дослідженні взяли участь понад 2000 респондентів. Учасникам онлайн-опитування було запропоновано вибрати продукти, які використовуються в їх організаціях, оцінити дані рішення за певними категоріями, а також визначити важливість кожного критерію. Сумарна оцінка за кожним критерієм і визначила переможців у кожній номінації.