Продукти ESET відзначені рекордною 75-ю нагородою «VB100»

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — повідомляє про те, що продукт ESET NOD32 Antivirus отримав 75-у нагороду від незалежної тестової лабораторії Virus Bulletin. Таким чином, легендарна антивірусна програма продовжує залишатися рекордсменом за кількістю отриманих нагород «VB100».

У ході останнього випробування на платформі Windows 7 продукт ESET NOD32 Antivirus 5 показав високі результати на всіх етапах тестування. «За останні декілька років продуктова лінійка ESET значно розширилася, але при цьому якість антивірусних рішень завжди залишається на найвищому рівні, про що свідчать рідкісні зауваження з нашого боку», — пишуть спеціалісти Virus Bulletin у своїй доповіді. Нагорода «VB100» високо цінується в антивірусній сфері завдяки ретельній перевірці програмного забезпечення, а також у зв'язку з відсутністю вступного внеску та можливості проходження повторного тестування.

«Через 14 років після першого визнання продукту NOD32 1.00 спеціалістами Virus Bulletin отримана сьогодні 75-а нагорода «VB100» є важливим досягненням для нас. Ця нагорода є підтвердженням стабільності та надійності нашої технології, а також якісної та плідної роботи всієї нашої команди», — розповідає Річард Марко, виконавчий директор компанії ESET.

«Постійне очікування високих результатів від продуктів ESET у тестуваннях кожен раз стимулює нас прикладати все більше зусиль і бездоганно виконувати нашу роботу», — додає Жура Малчо, голова вірусної лабораторії ESET.