ESET Mobile Security названо кращим сучасним рішенням для захисту смартфонів

Наступна новина

Компанія ESET — лідер в галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — повідомляє про те, що продукт ESET Mobile Security для Android показав відмінні результати в незалежному тестуванні AV-Comparatives. Рішення ESET отримало найвищі оцінки у всіх основних категоріях і було названо кращим для захисту платформи Android завдяки високій якості виявлення шкідливих програм і рекламного ПЗ при мінімальному споживанні ресурсів та заряду батареї.

Основна мета останнього тестування AV-Comparatives полягала у перевірці та аналізі ключових функцій і модулів продуктів, таких як антивірус, антиспам, захист від крадіжки, SIM-відповідність, віддалене очищення та віддалене блокування. Спеціалісти лабораторії відзначили безперебійну інсталяцію продукту ESET та «різноманіття налаштувань параметрів антивірусного захисту в порівнянні з рішеннями інших виробників». Більш того, ESET Mobile Security став одним з небагатьох продуктів, здатних здійснити відновлення даних, що було практично неможливо після віддаленого очищення. «На сьогоднішній день продукт ESET Mobile Security містить найбільш сучасні компоненти для забезпечення безпеки смартфонів», — роблять висновок спеціалісти AV-Comparatives у своїй доповіді.

«Спеціально створена група розробників постійно працює над створенням передових рішень для захисту мобільних користувачів ESET. Ми пишаємося тим, що розробки та технології ESET були визнані та високо оцінені такими авторитетними експертами, як спеціалістами AV-Comparatives», — розповідає Олексій Герасимчук, виконавчий директор ESET в Україні.

Необхідно зазначити, що найближчим часом планується вихід продукту ESET Endpoint Security для Android — рішення для бізнес-користувачів, що забезпечує безпеку мобільних пристроїв та володіє функцією віддаленого управління.