Продукти ESET отримали найвищі нагороди «VB100», «VBSpam» та «Advanced+»

Наступна новина

Компанія ESET — лідер в галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — повідомляє про те, що серверні рішення ESET показали високі результати у порівняльних тестуваннях та отримали ряд престижних нагород, таких як «VB100», «Advanced +», а також «VBSpam» з коефіцієнтом виявлення шкідливих повідомлень — 99,5 %.

Одним з головних досягнень ESET в останні час стала рекордна 74-та нагорода «VB100» від незалежної тестової лабораторії Virus Bulletin. Визнання спеціалістів такого рівня високо цінується в антивірусній сфері завдяки здійсненню ретельної перевірки програмного забезпечення, а також у зв'язку з відсутністю вступного внеску та можливості проходження повторного тестування. В ході останнього випробування на платформі Windows 2008 Server продукт ESET показав відмінні результати, довівши тим самим здатність надавати надійний захист корпоративним користувачам.

«Метою участі ESET у цьому тестуванні було збереження рекордної кількості нагород «VB100»... ESET з легкістю впорався з поставленим завданням на відмінно, продовживши тим самим безперервну низку перемог та отримавши можливість збільшити свій рекорд у майбутньому... За останні два роки було відзначено лише 12 пропусків продуктами ESET, що говорить про високу якість виявлення... », — пишуть спеціалісти Virus Bulletin у своїй доповіді.

«ESET є єдиним розробником програмного забезпечення з безпеки, продукти якого були удостоєні нагородами «VB100» 53 рази поспіль. Завдяки постійним дослідженням і новим розробкам рішення ESET завжди відповідають строгим критеріям Virus Bulletin, щоразу показуючи високі результати виявлення при мінімальній кількості помилкових спрацювань на різних платформах», — розповідає Журай Малчо, голова вірусної лабораторії ESET.

В іншому тестуванні Virus Bulletin високі результати в детектуванні шкідливих повідомлень показав продукт ESET Mail Security для Microsoft Exchange Server. Із загальним рівнем виявлення спаму 99,5 % продукт ESET не тільки був удостоєний нагороди «VBSpam», а й успішно дебютував у випробуваннях тестової лабораторії. Завдяки високій якості знешкодження шкідливих повідомлень при мінімальній кількості помилкових спрацювань ESET Mail Security зайняв лідируючу позицію серед провідних антивірусних рішень.

Крім того, в останньому тестуванні продуктивності, проведеного спеціалістами лабораторії AV-Comparatives, високі результати також показав продукт ESET Smart Security 5, завдяки чому увійшов до трійки кращих продуктів для захисту персональних комп'ютерів.