Комплексні рішення ESET визнані кращими спеціалістами AV-Comparatives та PassMark

Наступна новина

Компанія ESET — лідер в галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — повідомляє про те, що флагманські продукти ESET для захисту персональних комп'ютерів і робочих станцій визнані кращими спеціалістами незалежних тестових лабораторій. У ході тестувань AV-Comparatives продукт ESET Smart Security 5 вкотре довів високу здатність і якість виявлення, використовуючи евристичний та поведінковий аналіз, а рішення ESET Endpoint Security показало кращий результат у випробуванні PassMark.

В останньому випробуванні AV-Comparatives продукт ESET Smart Security 5 із загальним рівнем виявлення 87 % впорався із завданням на відмінно та отримав найвищу оцінку «Advanced +». Більш того, продукт ESET не тільки показав відмінний результат, а й продемонстрував мінімальну кількість помилкових спрацьовувань. За словами спеціалістів тестової лабораторії, ESET є одним з небагатьох виробників, рішення якого досягло таких показників. «Дане тестування ще раз показало, наскільки важливим є висока здатність використання евристичного та поведінкового аналізу у виявленні нових (0-денних) загроз», — відзначають спеціалісти AV-Comparatives.

Крім цього, в травні-червні продукт ESET Smart Security 5 успішно пройшов тестування та отримав сертифікат від незалежної лабораторії AV-Test. Дане визнання говорить про те, що продукт має всі рівні продуктивності, які, згідно з критеріями AV-Test, необхідні для забезпечення надійного захисту, відновлення програми та зручності у використанні.

«Отримання визнання в цій категорії є дуже важливим для нас. Нагорода «Advanced +» в області захисту із застосуванням евристичного та поведінкового аналізу є ще одним доказом плідної роботи нашої команди дослідників та розробників у всьому світі, — розповідає Ріхард Цвіненберг, головний експерт з досліджень і розробок ESET. — Також особливу подяку хочу висловити нашим користувачам, які за допомогою сервісу LiveGrid®, побудованого на основі хмарних технологій, сприяють поліпшенню механізму сканування продуктів ESET».

Ще одним досягненням ESET останнім часом стала вища оцінка від компанії PassMark, провідного тестувальника програмного та апаратного забезпечення. В останній доповіді «Швидкий та ефективний захист робочих станцій 2012» продукт ESET Endpoint Security був визнаний кращим рішенням, що володіє найвищою швидкістю роботи та найвищою продуктивністю. Спеціалісти PassMark відзначили перевагу продукту ESET в цих категоріях, а також високо оцінили зручність у використанні даного програмного забезпечення.