Продукти ESET Cybersecurity для Mac та ESET NOD32 Antivirus Бізнес-версія для Mac OS X оновлено для повної сумісності з ОС Mountain Lion

Наступна новина

Компанія ESET — лідер в галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — повідомляє про те, що продукти ESET Cybersecurity™ для Mac та ESET NOD32 Antivirus Бізнес-версія для Mac OS X оновлено і тепер вони повністю сумісні з операційною системою OS X Mountain Lion. Таким чином, дані продукти ESET стали забезпечувати ще більш повний захист платформ Apple від різних Інтернет-загроз, виявляючи та знешкоджуючи різні види вірусів, черв’ків, троянських коней, кейлогерів, шпигунських та інших видів шкідливих програм.

Операційна система Mac OS X Mountain Lion має цілий ряд нових можливостей. Наприклад, функція перевірки файлів та програм при відкритті, що робить завантаження програми більш безпечними для користувачів Mac. Продукти ESET пройшли ретельну перевірку та мають цифровий підпис компанії Apple, що надає право ESET приймати участь в роботі нової функції.

Побудовані на основі унікальної технології ThreatSense®, рішення ESET Cybersecurity для Mac та ESET NOD32 Antivirus Бізнес-версія для Mac OS X були повністю розроблені під операційну систему Mac, що забезпечує коректну роботу цих продуктів при інтеграції з OS X Mountain Lion. Таким чином, поєднання технології ESET і можливостей операційної системи OS X Mountain Lion надає користувачам додатковий рівень захисту за допомогою проактивного виявлення для забезпечення безпеки платформ Mac від різних видів Інтернет-загроз.

Серед основних особливостей оновлених продуктів ESET Cybersecurity для Mac та ESET NOD32 Antivirus Бізнес-версія для Mac OS X варто виділити інтуїтивно зрозумілий і простий у використанні інтерфейс і роботу у фоновому режимі для мінімізації впливу на продуктивність системи.

Додаткові функції продуктів ESET для Mac:

  • Усі оновлення баз вірусних сигнатур встановлюються автоматично, гарантуючи використання завжди актуальної версії продукту.
  • Сканування на вимогу та за розкладом забезпечують додатковий захист, здійснюючи перевірку на наявність загроз різних пристроїв зберігання даних, у тому числі архівів Time Machine.
  • За допомогою технології ThreatSense продукт ESET здатний проактивно виявляти віруси, шпигунські програми та інші види загроз, призначені для операційних систем Mac та Windows.
  • Інтуїтивно зрозумілий та зручний інтерфейс, створений спеціально під Mac.
  • Розширені настройки для досвідчених користувачів дозволяють контролювати глибину сканування, виключати файли, папки та інші об'єкти з процесу сканування, встановлювати рівень евристики та багато іншого.
  • Перевірка змінних носіїв, включаючи USB-флешки, CD-та DVD-диски, карти пам'яті, FireWire® та інші пристрої.
  • Безкоштовна технічна підтримка, як і у всіх продуктах ESET.
  • Легкість управління в мережі підприємства за допомогою інструменту ESET Remote Administrator (доступно в продукті ESET NOD32 Antivirus Бізнес-версія для Mac OS X).